Τελευταία νέα
Ο Καρβέλας μπλοκάρει τα δικαιώματα χρήσης των τραγουδιών του – Τι σημαίνει αυτό για την Άννα Βίσση Η Άννα Παπαδοπούλου ζητά τη διαγραφή Κωνσταντόπουλου από το ΠΑΣΟΚ – «Κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου Σοβαρή καταγγελία Παπαδοπούλου: Ο Κωνσταντόπουλος του ΠΑΣΟΚ κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου- Με αποκάλεσε “σκουπίδι” ΕΛ.Α.Σ.: Πατριδοκάπηλες επιθέσεις στον Τσίπρα από την κυβέρνηση για να καλυφθούν οι αποτυχίες της επίσκεψης Ρούμπιο Αναστέλλεται η λειτουργία του σχολείου στην Γκράβα – Δούκας «Με την ασφάλεια των παιδιών μας δεν παίζουμε» [βίντεο] Reuters: Τι προβλέπει το ντηλ 4 δισ. δολαρίων Ελλάδας – ΗΠΑ για τα εξοπλιστικά Το Μαξίμου αποφεύγει την κόντρα με τον Καραμανλή για τα εθνικά θέματα: «Απολύτως σεβαστή η τοποθέτησή του» Σκουριές: «Πακέτο» άνω των 80 εκατ. ευρώ για τον Δήμο – Τι ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Η Άννα Παπαδοπούλου ζητά διαγραφή Κωνσταντόπουλου από το ΠΑΣΟΚ: «Με έβρισε και κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου» [βίντεο] Συνέντευξη Μητσοτάκη αύριο το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ Τα καρφιά από τον Γιάννη Λοβέρδο για Φλωρίδη, Συρίγο, Θεοχάρη: «Να προσέχουμε πολύ τις δηλώσεις μας» [βίντεο] Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη: «Κάνει τη στεγαστική κρίση μπίζνα για τους μεγαλοεργολάβους» – «Θα πληρώσετε την αλαζονεία σας στις εκλογές»
Efsyn.gr

«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Τα 9 πρόσωπα του Πολιτικού Συμβουλίου στο κόμμα Καρυστιανού

Ανακοινώθηκαν τα εννέα πρόσωπα που αποτελούν το Πολιτικό Συμβούλιο της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία».
Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση πρόκειται για προσωρινό Πολιτικό Συμβούλιο, «το οποίο θα λειτουργήσει έως τη διεξαγωγή του συνεδρίου του Κινήματος» και απαρτίζεται από τα κάτωθι αρχικά μέλη:

Γρατσία Μαρία

2. Αυγερινός Θανάσης
3. Παναγιωτόπουλος Δημήτρης
4. Παναγόπουλος Κυριάκος
5. Παπασιδέρης Χρήστος
6. Δρόσος Γιώργος
7.
Ιωαννίδου Μαρία
8. Χατζηαντωνίου Γιάννης
9. Χριστοδουλίδης Μιχάλης
«Το Πολιτικό Συμβούλιο θα έχει ως αποστολή τη στρατηγική χάραξη του πολιτικού και γενικότερου σχεδιασμού, την αντιμετώπιση των τρεχόντων πολιτικών και οργανωτικών ζητημάτων, την επεξεργασία των θεσμικών κειμένων που θα διέπουν τη λειτουργία του Κινήματος, καθώς και τη διασφάλιση της εύρυθμης και ανοδικής πορείας του, με σκοπό την αναγέννηση της Πατρίδας μας και την προάσπιση των συμφερόντων των πολιτών. Η σύνθεσή του θα ανανεώνεται με βάση τις εκάστοτε προκύπτουσες ανάγκες και την πορεία συνεχούς διεύρυνσης του Κινήματος» καταλήγει η ανακοίνωση.
 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...