Τελευταία νέα
Δίκη Τεμπών: Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε για την αναβάθμιση των κατηγοριών – «Όχι» στο αίτημα για περαιτέρω ανάκριση Ξεσπά ο γιος του Ταμτάκου: «Ο πατέρας μου δεν ήταν παρατημένος ούτε μόνος» Καρέ – καρέ η δράση της συμμορίας που ρήμαζε κοσμηματοπωλεία στην Αττική [βίντεο] «Τέσσερα χρόνια δεν ασχολήθηκε σχεδόν κανείς»: Η ανάρτηση του Σπύρου Σιδέρη μετά την αγωγή του για το Predator Αναφορά για έκρηξη boiler σε ξενοδοχείο της Αθήνας – Κινητοποίηση της πυροσβεστικής Βρετανία: Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Φάρατζ Μονοπάτια καλοκαιρινά Το myPoint της ΑΑΔΕ στην Κηφισιά εγκαινίασε ο Χατζηδάκης: “Αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση του πολίτη” ΕΛ.Α.Σ.: Καλά ξεμπερδέματα κύριε Μητσοτάκη Ο Τραμπ στην Άγκυρα – «Ήρθε η ώρα να άρουμε τις κυρώσεις CAATSA» για τα F35, έπαινοι για Τουρκία και Ερντογάν Ν. Δένδιας: Στην Άγκυρα την Τετάρτη για τις εργασίες της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ ΕΛ.Α.Σ. για σκάνδαλο υποκλοπών: «Μητσοτάκη καλά ξεμπερδέματα στη δεξιά πολυκατοικία»
Libre.gr

ΕΛ.Α.Σ.: Οργανωμένη επίθεση λάσπης από τη ΝΔ εναντίον του Αλέξη Τσίπρα

Για «οργανωμένη επίθεση λάσπης εναντίον του βασικού της πολιτικού αντιπάλου, του Αλ.Τσίπρα» κατηγορεί την ΝΔ, η ΕΛ.Α.Σ. με ανακοίνωσή της.

«Πρώτα κατήγγειλαν τον Αλέξη Τσίπρα ως φίλο των τρομοκρατών, αργότερα ως προστάτη των φυλακισμένων κακοποιών, σήμερα ως ανέντιμο πρωθυπουργό που νομοθετούσε κατά παραγγελία», τονίζει η ΕΛ.Α.Σ. και δηλώνει ότι «στον δρόμο της αθλιότητας και της τοξικότητας δεν θα ακολουθήσουμε όσο κι αν προκληθούμε».

«Ευχόμαστε στον κ. Μητσοτάκη καλά ξεμπερδέματα στη δεξιά πολυκατοικία», καταλήγει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καλά ξεμπερδέματα κύριε Μητσοτάκη

Την επόμενη της κατάθεσης αίτησης στον Άρειο Πάγο από τον πρώην πρωθυπουργό κ. Σαμαρά για την διερεύνηση της κατάλυσης κάθε έννοιας κράτους δικαίου από τον κ. Μητσοτάκη, με το Predator και τις παράνομες παρακολουθήσεις, η κυβέρνηση δείχνει να βρίσκεται σε πανικό, ανήμπορη να δικαιολογήσει και να διαχειριστεί τα αποτελέσματα των επιλογών της.

Και τι επιλέγει για να ξεφύγει ; Να εκτελέσει μια οργανωμένη επίθεση λάσπης εναντίον του βασικού της πολιτικού αντιπάλου, του Αλ.Τσίπρα. Αρχικά από στελέχη της, σήμερα και από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη μέσω του εκπροσώπου του.

Πρώτα κατήγγειλαν τον Αλέξη Τσίπρα ως φίλο των τρομοκρατών, αργότερα ως προστάτη των φυλακισμένων κακοποιών, σήμερα ως ανέντιμο πρωθυπουργό που νομοθετούσε κατά παραγγελία. Για άλλη μια φορά ξεκαθαρίζουμε ότι στον δρόμο της αθλιότητας και της τοξικότητας δεν θα ακολουθήσουμε όσο κι αν προκληθούμε.

Η ΕΛΑΣ και τα στελέχη της θα συνεχίσουν να μιλάνε για τα προβλήματα του σήμερα και για τις λύσεις που έχει ανάγκη η κοινωνία.

Γιατί αυτό είναι που ενδιαφέρει τους πολίτες και αυτό ακριβώς θέλει να αποφύγει η κυβέρνηση. Από εκεί και πέρα ευχόμαστε στον κ. Μητσοτάκη καλά ξεμπερδέματα στη δεξιά πολυκατοικία.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...