Νέα σενάρια άφιξης του Ανάς Σαλάχ – Εντίν στη χώρα μας.
Ο Μαροκινός αριστερός μπακ της Ρόμα είχε εμφανιστεί νωρίτερα το φετινό καλοκαίρι ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, αλλά έμεινε στον ιταλικό σύλλογο.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Εκρέμ Κονούρ, ο Παναθηναϊκός είναι μεταξύ των «μνηστήρων» για την απόκτησή του.
Ο 24χρονος Μαροκινός δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Ρόμα, Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι και αναζητείται τρόπος για να παραχωρηθεί.
Ο Κονούρ γράφει στην ανάρτησή του στο «Χ»:
Ο Παναθηναϊκός στοχεύει στον Ανάς Σαλάχ – Εντίν. Στο παρελθόν βρέθηκε σε επαφές με τον Ολυμπιακό, αλλά έμεινε στη Ρόμα. Δεν βρίσκεται στο πλάνο του συλλόγου και ο εκπρόσωπός του έρχεται σε επαφές με ελληνικές ομάδες. Είναι ισχυρός υποψήφιος για τη θέση του αριστερού μπακ και θα μπορούσε να μετακινηθεί στον Παναθηναϊκό, έχοντας ρόλο βασικού».
Διαβάστε περισσότερα
Filathlos.gr
