Τελευταία νέα
«Χρυσώνεται» ο Τομ Χόλαντ: Θα πάρει 100 εκατ. δολάρια για τη νέα ταινία του Spider-Man που γνωρίζει τεράστια εμπορική επιτυχία Ο Ματ Χάγκενγκρουμπερ νέος γενικός πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Γαλλία: Επιπλέον 1.243 θάνατοι στη χώρα κατά τη διάρκεια των κυμάτων καύσωνα του Ιουλίου Νάταλι Χαρπ: Η πολυσυζητημένη συνεργάτις του Τραμπ που κρύφτηκε ακόμη και σε πορτμπαγκάζ για να είναι κοντά του Ρωσία: Φρικτός θάνατος 29χρονης κατασκηνώτριας από αρκούδα στην οροσειρά Αλτάι Μεσολόγγι: Συλλήψεις για ξυλοδαρμό και απειλές κατά 16χρονου Ουκρανία: Νέο κρούσμα διαφθοράς φέρνει μπελάδες στον Ζελένσκι – Αποπέμφθηκε αξιωματούχος του προεδρικού γραφείου Δούκας: Προχωράμε σε ένα μεγάλο πρόγραμμα αναβάθμισης των σχολικών κτηρίων μας Γάζα: Έπειτα από 2,5 χρόνια, ο IDF ξεκινά έρευνα για τη δολοφονία της 6χρονης Χιντ Ρατζάμπ – Η ιστορία που συγκλόνισε Τι λέει το υπουργείο Άμυνας για τη μεταφορά Patriot στη Σούδα: «Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται» Μάλια: Συνελήφθη 29χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε τουρίστες – Τραυματίστηκε μία Βρετανίδα Περιβαλλοντικές οργανώσεις προς ΥΠΕΝ μετά από ρεπορτάζ της «Εφ.Συν.»: Διερευνήστε άμεσα τις παράνομες υλοτομήσεις
Tennis24.gr

Ενθουσιασμός και αντιδράσεις για τη Σερίνα Γουίλιαμς

Η απόφαση του Wimbledon να δώσει την τελευταία wildcard του γυναικείου μονού στη Σερίνα Γουίλιαμς έχει προκαλέσει ενθουσιασμό αλλά και αντιδράσεις στον κόσμο του τένις, διχάζοντας φιλάθλους και αναλυτές λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του φετινού Championships.
Οι διοργανωτές επιβεβαίωσαν ότι η 44χρονη Αμερικανίδα, κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων και επτά φορές πρωταθλήτρια στο Wimbledon, θα αγωνιστεί στο κυρίως ταμπλό του μονού για πρώτη φορά μετά το 2022 και σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την αποχώρησή της από την ενεργό δράση.
Η είδηση προκάλεσε τεράστιο ενθουσιασμό στους φίλους του αθλήματος, όμως δεν έλειψαν και οι επικρίσεις. Πολλοί θεωρούν ότι η wildcard θα έπρεπε να είχε δοθεί σε μία νεαρή αθλήτρια που προσπαθεί να χτίσει την καριέρα της ή σε παίκτρια που βρίσκεται πιο κοντά στην αγωνιστική πραγματικότητα του Tour.
Οι αντιδράσεις για τον Νταν Έβανς
Η συζήτηση φούντωσε ακόμη περισσότερο εξαιτίας της απόφασης των διοργανωτών να μην προσφέρουν wildcard στον Βρετανό Νταν Έβανς για το ανδρικό ταμπλό.
Ο 36χρονος Βρετανός, ο οποίος έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο το φετινό Wimbledon να αποτελέσει την τελευταία του συμμετοχή στο τουρνουά, είδε τους διοργανωτές να επιλέγουν τους Φέλιξ Γκιλ και Χάρι Γουέντελκεν για τις τελευταίες διαθέσιμες θέσεις.
Αυτό οδήγησε αρκετούς φίλους του αθλήματος να κατηγορήσουν το Wimbledon ότι έδωσε προτεραιότητα στην εμπορική αξία και την προβολή που προσφέρει η επιστροφή της Σερίνα, έναντι άλλων επιλογών με μεγαλύτερη αγωνιστική λογική.
Το μεγάλο ερωτηματικό
Παρότι η επιστροφή της στο διπλό συνοδεύτηκε από θετικά δείγματα, το μονό αποτελεί μια εντελώς διαφορετική πρόκληση.
Η τελευταία νίκη της Σερίνα στο Wimbledon χρονολογείται από το 2019, όταν είχε φτάσει μέχρι τον τελικό, ενώ η τελευταία της εμφάνιση στο All England Club ήταν το 2022, όταν ηττήθηκε στον πρώτο γύρο από τη Αρμονί Ταν.
Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στην κλήρωση της Παρασκευής, όπου θα γίνει γνωστή η πρώτη αντίπαλος της Αμερικανίδας και θα φανεί αν το πολυσυζητημένο comeback μπορεί να μετατραπεί και σε αγωνιστική επιτυχία.
The post Ενθουσιασμός και αντιδράσεις για τη Σερίνα Γουίλιαμς appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...