Παρέμβαση στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση για τις συμφωνίες με τη Chevron στο πεδίο των υδρογονανθράκων, έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης (12.03.2026) ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την εξωτερική πολιτική και τα ελληνοτουρκικά.
«Αναρωτιέμαι όταν λέει ο πρωθυπουργούς για επαγγελματίες ανησυχούντες, ποιους εννοεί; Αν έχουν δίκιο τα παπαγαλάκια, θα πρέπει ο κ. Μητσοτάκης να ανησυχεί και μένω εδώ», είπε ο ίδιος αρχικά. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σαμαράς έχει ασκήσει δριμεία κριτική κατά της κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για «δυνητική εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων».
To άρθρο Επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά επαγγελματίες εφησυχασμένοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε περισσότερα
