Τελευταία νέα
Αποθεώθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στην πρώτη ανοιχτή δημόσια εμφάνισή του μετά του Ιουνίου! Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο του – ποιοι είναι τα 5 “μπαλαντέρ” που συμπληρώνουν τους 42! Ενθουσιασμός στην αναφορά στον πρώην πρόεδρο Πρώτη καταδίκη στη δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση 2 ετών με αναστολή στον διοικητή του Συντονιστικού Κέντρου Ευρωεκλογές: Αυτό είναι το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: Η τελική παρουσίαση με τις πέντε νέες επιλογές Κασσελάκη Σχοινάς: Τα ευρωπαϊκά σύνορα στον Έβρο θα συνεχίσουν να φυλάσσονται και να είναι ασφαλή Ποιες είναι οι 5 επιλογές του Στέφανου Κασσελάκη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Όλοι οι υποψήφιοι Κασσελάκης: Δε θα καταφέρετε να με τσακίσετε! – Live η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές – Παρών ο Αλέξης Τσίπρας Ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ: Live η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου Ποιος αγόρασε το κατασχεμένο λαθραίο ξυλόλιο (25 τόνοι…) που έβαλε μπουρλότο στα Τέμπη; Αίτημα στον Ανακριτή να δοθεί το όνομα ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση – σταθμό για Αγοραστό: “Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να αποτραπεί το μεγάλο έγκλημα της μεθοδευμένης συγκάλυψης” ΝΙΚΗ: Τι συζητά εν κρυπτώ με την τουρκική πλευρά ο κ. Γεραπετρίτης;

Επίσκεψη του βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Α. Μιχαηλίδη στην Κωνσταντινούπολη

Δεκέμβριος 07.2021

Επίσκεψη του Α. Μιχαηλίδη στην Κωνσταντινούπολη

Ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Μιχαηλίδης, με την ιδιότητα του αναπληρωτή Γραμματέα της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ), πραγματοποίησε επίσκεψη στο Φανάρι με άλλα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η συμμετοχή στις τιμητικές εκδηλώσεις για τα τριαντάχρονα της πατριαρχίας του Οικουμενικού Πατριάρχη Κ. Βαρθολομαίου.

Κατά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο πατριαρχικό μέγαρο, τονίστηκε η σημαντική προσφορά του Πατριάρχη στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον σύγχρονο κόσμο, όπως η κλιματική αλλαγή, οι ανισότητες, η επιδημική κρίση κ.α. Παράλληλα, επισημάνθηκε η συνεισφορά του στην προσέγγιση με άλλες ομόδοξες εκκλησίες, ενώ υπογραμμίστηκαν δύο μεγάλα και σημαντικά γεγονότα που χαρακτήρισαν την θητεία του ως Πατριάρχης: την μεγάλη Οικουμενική Σύνοδο της Κρήτης και την χορήγηση αυτοκεφαλίας στην Εκκλησία της Ουκρανίας.
Στην αντιφώνησή του Ο κ. Βαρθολομαίος αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελεί η ΔΣΟ σχετικά με τον διαθρησκειακό διάλογο, την συνεργασία μεταξύ του χριστιανικού κόσμου σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, την προστασία των χριστιανικών πληθυσμών στη Μέση ανατολή κ.α.
Η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε την Θεολογική Σχολή της Χάλκης και είχε συνάντηση και συνομιλία με τον ηγούμενο της Μονής κ. Κασσιανό. Συζητήθηκε το μεγάλο θέμα της επαναλειτουργία της Σχολής, καθώς και το πρόγραμμα ανακαίνισής της. Στα πλαίσια του ταξιδιού, έγιναν επαφές με παράγοντες της ομογένειας, όπως με τον χιακής καταγωγής τέως εκπρόσωπο των μειονοτήτων στην Άγκυρα κ. Λάκη Βίγκα.

Διαβάστε επίσης...