Τελευταία νέα
Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη στο Μουσείο της Ακρόπολης για το δείπνο της UNESCO – Καλεσμένη και η Άννα Βίσση Champions League: Επίδειξη δύναμης από Μπάγερν, Γιουνάιτεντ και… την Κόμο του Δουβίκα FIFA: Παρά τον σάλο, ο Ινφαντίνο οδεύει προς επανεκλογή στην προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας To συλλυπητήριο μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για την απώλεια του Αλέκου Καλύβη Τουρκία: Φυλακή σε Βρετανό τουρίστα, που εκνευρίστηκε κι έφτυσε τη σημαία της χώρας Στην κορυφή της Super League ο Παναθηναϊκός με «τριάρα» και «3 στα 3» Σφοδρή κόντρα Σδούκου – Καραμέρου με αφορμή τις προσλήψεις αναπληρωτών: “Γιατί κοροϊδεύετε τον κόσμο;” Πέθανε ο Αλέκος Καλύβης, σημαντική μορφή της Αριστεράς και του συνδικαλιστικού κινήματος Δημοσκόπηση GPO: Ποιο κόμμα προκρίνουν οι πολίτες για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της διαφθοράς Δάφνη: Σοβαρό λάθος σε βρεφονηπιακό σταθμό – Έβαλαν απορρυπαντικό στο φαγητό αντί για ξύδι ΔΕΘ 2026: Με μήνυμα για «κάθαρση και λογοδοσία» παρουσιάζει το πρόγραμμα της η Μαρία Καρυστιανού Έκρηξη Πολάκη για το θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη: «Δύο άσχετοι πουλούσαν μαγικά φίλτρα και ελιξήρια νεότητας»
Thepressproject.gr

Επικοινωνία Δούρου με Κοτζιά – Συζήτηση για ενίσχυση των προοδευτικών δυνάμεων

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο Κοτζιά, πρώην υπουργό Εξωτερικών και επικεφαλής της πολιτικής κίνησης «ΠΡΑΤΤΩ», είχε η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Ρένα Δούρου. Σύμφωνα με ενημέρωση της Κουμουνδούρου, οι δύο πολιτικοί συζήτησαν την ανάγκη ενίσχυσης της μάχης των προοδευτικών δυνάμεων απέναντι στη Δεξιά και τις πολιτικές της, με στόχο την αποτροπή μιας νέας κυβερνητικής θητείας του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία, όπως σημείωσαν, υπηρετεί τα συμφέροντα της ολιγαρχίας.Στη συζήτηση τονίστηκε, επίσης, η ανάγκη συγκρότησης ενός μετώπου υπεράσπισης της ειρήνης και του διεθνούς διαλόγου, απέναντι στις δυνάμεις που καταπατούν το Διεθνές Δίκαιο και προκαλούν αποσταθεροποίηση στην περιοχή. Κοινή διαπίστωση ήταν ότι το επόμενο διάστημα απαιτούνται πρωτοβουλίες και συνεχής διάλογος για την ενίσχυση των δημοκρατικών, αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων.
Υπενθυμίζεται ότι η Δύναμη Ζωής και η Ρένα Δούρου είχαν συνεργαστεί με το «ΠΡΑΤΤΩ» κατά την περίοδο 2014–2019, με την εκλογή του Παναγιώτη Χατζηπέρου στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, ενώ το «ΠΡΑΤΤΩ» είχε στηρίξει την υποψηφιότητα της κ. Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής το 2019.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...