Τελευταία νέα
Κυρ. Μητσοτάκης: «Στιγμή δικαίωσης» η ένταξη του Ολύμπου στην UNESCO «Τα μάτια μου γεμίζουν δάκρυα από ευγνωμοσύνη» – Ο Άδωνις Γεωργιάδης «ανέβασε» γράμμα ασθενή που ευχαριστεί το ΕΣΥ Επίδομα θέρμανσης: Ο Μητσοτάκης προανήγγειλε μεγαλύτερη ενίσχυση – Η ημερομηνία “κλειδί” Μητσοτάκης για παροχολογία: «Είναι εύκολο να ανοίξω το πουγκί, αλλά δεν θα το κάνω» Enaon EDA: Δεν διαπιστώθηκε διαρροή φυσικού αερίου στη Γκράβα Στέλλα Αραμπατζή: Προαναγγέλλει μηνύσεις κατά Mega και δημοσιογράφων μετά το ρεπορτάζ για το ιατρείο της Κρήτη: Προβλήματα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου λόγω της κακοκαιρίας Διευκρινίσεις του Χ. Κακλαμάνη για το πλαφόν στα υπερκέρδη καυσίμων: Είναι πάγια θέση του ΠΑΣΟΚ Κοσμοπλημμύρα στη συγκέντρωση του Νίκου Δένδια σε μπιτς μπαρ του Αλίμου [βίντεο] Summer Clothes: Νέο τραγούδι από τον Michael Kiwanuka [βίντεο] «Γιατί δεν εμπιστεύονται οι πολίτες τη Δικαιοσύνη;» – Η αιχμηρή παρέμβαση Λεπενιώτη Ο Τσίπρας συναντήθηκε με αλιείς στην Θεσσαλονίκη: “Το επάγγελμα γίνεται μη βιώσιμο”
Goalpost.gr

Επισημοποιήθηκε η παραμονή Μπάλλα στον Ολυμπιακό Βόλου

Σε μία πολύ σημαντική εσωτερική «μεταγραφή» προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου, διατηρώντας στο ρόστερ του έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της περσινής περιόδου. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός Γιώργος Μπάλλας ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027, επιλέγοντας να παραμείνει στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο παρά το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από άλλους συλλόγους.
Ο Μπάλλας, με πλούσιες παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες (66 συμμετοχές σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική με ΠΑΟΚ, ΝΠΣ Βόλος, Νίκη Βόλου, ΑΕΠ Κοζάνης, Πιερικό και Βέροια), προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με 23 συμμετοχές, 1.744 λεπτά και 4 τέρματα.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου
Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μπάλλα για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει να αποτελεί κομμάτι του νέου Ολυμπιακού Βόλου, προσθέτοντας ποιότητα, ταχύτητα και εμπειρία στη μεσοεπιθετική γραμμή. Με 66 συμμετοχές σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική, αλλά και μια γεμάτη περσινή σεζόν με 23 συμμετοχές, 1.744 λεπτά συμμετοχής και 4 γκολ, ο Μπάλλας αποδεικνύει πως διαθέτει όλα τα στοιχεία για να πρωταγωνιστήσει.
Στην έως τώρα πορεία του έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, ΝΠΣ Βόλος, Νίκη Βόλου, ΑΕΠ Κοζάνης, Πιερικό και Βέροια, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες από τις εθνικές κατηγορίες.
Η επιλογή του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό Βόλου, παρά το ενδιαφέρον που υπήρξε από άλλες ομάδες, επιβεβαιώνει την πίστη του στο κοινό μας όραμα.
Γιώργο, συνεχίζουμε μαζί! Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!
Το άρθρο Επισημοποιήθηκε η παραμονή Μπάλλα στον Ολυμπιακό Βόλου εμφανίστηκε πρώτα στο Goalpost.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...