Τελευταία νέα
Τσουκαλάς για Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: «Ζητά νέα τετραετία για να κάνει όσα δεν έκανε, χωρίς ίχνος αξιοπιστίας» Τανάγρα: 40 και 37 ετών οι δύο πιλότοι που σκοτώθηκαν στην πτώση του Phantom – Η ανακοίνωση του ΓΕΑ Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ Το μήνυμα Μητσοτάκη στην 90η ΔΕΘ: Μία η κάλπη, το δίλημμα είναι «ελπίδα ή περιπέτεια» χωρίς δικαίωμα λάθους ΔΕΘ-Μητσοτάκης: Ελπίδα ή περιπέτεια το δίλημμα των εκλογών – “Καρφί” για Τσίπρα Καρφί Μητσοτάκη σε Τσίπρα με τραγούδι Μητροπάνου: «Ωραία που τα λες, μα έλα που σε ξέρω» Τα μέτρα της ΔΕΘ σε δύο λεπτά: Από τον επενδυτικό λογαριασμό για τα νεογέννητα και το «Σπίτι μου 3» έως και τον κατώτατο των 1.000 ευρώ ΔΕΘ 2026: Στα 400 ευρώ το ετήσιο επίδομα των συνταξιούχων – Αυξάνεται μόλις κατά 100 ευρώ ΔΕΘ 2026: Κατώτατος μισθός 1.000 ευρώ έως το 2028 – Στα 1.300 ευρώ με τριετίες ΔΕΘ 2026: Πώς θα λειτουργεί ο «κουμπαράς» για κάθε παιδί – «100 ευρώ ο γονιός, 100 ευρώ η πολιτεία» ΔΕΘ 2026: Οι σπόντες Μητσοτάκη κατά Τσίπρα με ένα τραγούδι: «Ωραία που τα λες, μα έλα που σε ξέρω» ΔΕΘ 2026: 500 ευρώ (μεικτά) δώρο Χριστογέννων στους δημοσίους υπαλλήλους το 2027 – Παράδειγμα
Efsyn.gr

ΕΠΟ: Η Καλαμάτα «κόπηκε» από το πρωτάθλημα της Super League 

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ ολοκλήρωσε την εξέταση των φακέλων των ΠΑΕ και ανακοίνωσε τις αποφάσεις του σχετικά με τη χορήγηση αδειών συμμετοχής στα πρωταθλήματα της αγωνιστικής περιόδου 2026-2027.
Μεταξύ των σημαντικότερων εξελίξεων, η ΠΑΕ Καλαμάτα δεν εξασφάλισε άδεια συμμετοχής στη Super League, ενώ της επιβλήθηκε και χρηματική κύρωση. Παρά την αρνητική πρωτοβάθμια απόφαση, στην ομάδα επικρατεί αισιοδοξία ότι η υπόθεση θα έχει θετική κατάληξη στον δεύτερο βαθμό εξέτασης και δεν θα προκύψει κάποιο ουσιαστικό εμπόδιο.
Αντίθετα, ο Ηρακλής έλαβε κανονικά άδεια για τη Super League, αν και συνοδευόμενη από χρηματικό πρόστιμο. Άδεια συμμετοχής στη Super League για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027 χορηγήθηκε στις ΠΑΕ Πανιώνιος και Αναγέννηση Καρδίτσας.
Για τη Super League 2, άδεια έλαβαν οι ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Μαρκό, Νέστος Χρυσούπολης, Καλλιθέα, Κισσαμικός και Ελλάς Σύρου. Αντίθετα, χωρίς άδεια συμμετοχής τόσο στη Super League 1 όσο και στη Super League 2 έμεινε ο Παναργειακός.
Άδεια για τη Super League 2 δεν χορηγήθηκε στις ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Μακεδονικός, Καβάλα, Καμπανιακός, Αιγάλεω και Ηλιούπολη.
Σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται από τους κανονισμούς, οι ενδιαφερόμενες ΠΑΕ έχουν το δικαίωμα να προσβάλουν τις αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης, καταθέτοντας έφεση εντός τριών εργάσιμων ημερών από την επίσημη κοινοποίησή τους.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...