Ο Οδυσσέας Γελαδάρης συνέχισε με νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18, που διεξάγεται στην Αυστρία, μετά από μια μεγάλη μάχη που κράτησε πάνω από τρεις ώρες.
Ο νεαρός Έλληνας τενίστας του ΑΟΠ Φαλήρου, ξεπέρασε το εμπόδιο του Πολωνού Ούγκο Πάβελ Ριτελέφσκι επικρατώντας με 7-6, 3-6, 6-4 σε μια αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε μετά από τρεις ώρες και 10 λεπτά.
Στη συνέχεια ο Νο8 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει τον Αυστριακό (Νο9 του ταμπλό), Φλόριαν Ζίμερ, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά, όπως είχε κάνει και στο περσινό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Γραμματικάκης, μετά από μια μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο σετ, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον Πολωνό Τίμον Λίτβιτς, ο οποίος κέρδισε με 6-2, 7-5.
Για το διπλό Κατερίνα Ουσταμπασίδου και Δήμητρα Κουμουτσεά αγωνίζονται αυτή την ώρα για μια θέση στα προημιτελικά κόντρα στις Σλοβάκες Νίκολα Φαρκασόβα και Κάλι Σουπόβα.
Την Τρίτη στο διπλό των αγοριών, Γελαδάρης και Γραμματικάκης πάλεψαν για την πρόκριση απέναντι στους Ιταλούς και Νο5 του ταμπλό, Ματία Μπαρόνι και Ματία Λογκρίπο, γνωρίζοντας την ήττα με 7-6(7), 6-3
BOYS SINGLES | BOYS DOUBLES | GIRLS SINGLES | GIRLS DOUBLES | SCHEDULE (-1h)
The post Ευρωπαϊκό U18: Πέρασε στους «16» ο Γελαδάρης appeared first on Tennis24.
Διαβάστε περισσότερα
Tennis24.gr
