Τελευταία νέα
Περιφερειακή Ανάπτυξη και Ανταποδοτικότητα Επίθεση 8 ατόμων με κατσούνες σε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ στα Ζωνιανά: Στιγμές τρόμου για τους υπαλλήλους Αποστάσεις Μαρινάκη από Γεωργιάδη: «Δεν είναι θέση της κυβέρνησης η συνεργασία με τον Σαμαρά» Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για δύο μέρες στην Αθηνών – Θεσσαλονίκης στον κόμβο της Λυκόβρυσης Επιστολή διαμαρτυρίας Κωνσταντοπούλου σε Κακλαμάνη: Καταγγέλλει Γεωργαντά – Υψηλάντη για ακραίες συμπεριφορές Ο Τζόζεφ αναγκαστικά περιμένει τον Γουόκαπ Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έφτιαξε το πρόγραμμα «Parents’ Night Out» – Δωρεάν βραδινές μπέιμπι σίτερς Χατζηδάκης: Τέλος στις “ιστορίες καθημερινής τρέλας” με τα ακίνητα-Τέσσερις παρεμβάσεις Σωματείο εργαζομένων απαντά με “πυρά” σε Εκπροσώπο Υπουργείου για την καθαριότητα της Αθήνας Κύμα φυγής στον ΣΥΡΙΖΑ – Έως και 13 βουλευτές εξετάζουν την έξοδο από την ΚΟ Αυξήθηκαν κατά 18,7% οι πωλήσεις των αυτοκινήτων τον Ιούνιο Βουλή: Ολοκληρώνονται αύριο οι εργασίες της επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος
Filathlos.gr

Ζίνι: «Στόχος μας το νταμπλ τη νέα σεζόν»

Ο Ζίνι ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ΑΕΚ στη διαδικασία των playoffs, δίνοντας σημαντικές βοήθειες στην ομάδα του σε σκοράρισμα και δημιουργία.
Ο Ανγκολέζος επιθετικός μίλησε στη «Real News» για την πρωταθληματική σεζόν με τους «κιτρινόμαυρους», λέγοντας πως η ομάδα παρέμεινε ενωμένη μέσα στη χρονιά.
Παράλληλα, τόνισε πως ο Νίκολιτς του ζητά να παίζει χωρίς φόβο και να γίνει ηγέτης της ΑΕΚ, ενώ για τους στόχους της νέας σεζόν σημείωσε πως είναι η κατάκτηση του νταμπλ και η συμμετοχή στη League Phase του Champions League.
Αναλυτικά όσα είπε:
-Τι είχε η ΑΕΚ που δεν είχαν οι άλλοι και κατέκτησε το πρωτάθλημα;
«Παραμείναμε ενωμένοι στη διάρκεια της σεζόν και καταφέραμε να συνδυάσουμε τα ατομικά ποιοτικά χαρακτηριστικά του καθενός μας με τις ιδέες του προπονητή. Και το αποτέλεσμα ήταν τέλειο».
-Ποια η φιλοσοφία του Μάρκο Νίκολιτς και τι σου ζήτησε όταν επέστρεψες στην ΑΕΚ;
«Να ελέγχουμε το παιχνίδι, να πιέζουμε ψηλά συνεχώς και να βγαίνουμε γρήγορα στις αντεπιθέσεις. Μου ζήτησε να παίζω χωρίς φόβο και να προσπαθήσω να γίνω από τους ηγέτες της ομάδας, παρότι είμαι νέος. Το προσπάθησα μέχρι τέλους».
-Μετά από την τελευταία ήττα στο πρωτάθλημα, επτά μήνες πριν στο Φάληρο, τι κουβεντιάσατε και «ο διακόπτης γύρισε»;
«Έχει περάσει καιρός που ούτε καν θυμάμαι! Για να μιλήσω σοβαρά, εκείνη την περίοδο ήμουν τραυματίας και δεν συμμετείχα πολύ, αλλά ναι, ήταν μια σκληρή συζήτηση που μας έγινε μάθημα για να βελτιωθούμε και να κάνουμε το σωστό στη συνέχεια».
-Πόσο ανεβαίνει ο πήχης τη νέα χρονιά και τι περισσότερο θα ζητούσες;
«Θα είναι όπως πάντα. Γνωρίζουμε τις απαιτήσεις του να εκπροσωπείς την ΑΕΚ, οπότε θέλουμε να είμαστε καλύτεροι από ό,τι φέτος. Θέλουμε να κατακτήσουμε το νταμπλ και να μπούμε στο Champions League, που ήδη το σκεφτόμαστε».
-Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σου στο ποδόσφαιρο; Αγαπημένη ομάδα εκτός ΑΕΚ και επιθετικός-ίνδαλμα;
«Θέλω να κατακτήσω όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους με την ΑΕΚ. Ονειρεύομαι να παίξω σε Παγκόσμιο Κύπελλο με τη χώρα μου και να αποτελέσω σημείο αναφοράς για τα παιδιά, κυρίως τα παιδιά της χώρας μου και γενικά της Αφρικής. Μου αρέσει η Μπαρτσελόνα και το ίνδαλμά μου ήταν πάντα ο Λιονέλ Μέσι».
-Η ομάδα που θέλεις να σηκώσει την κούπα του Μουντιάλ;
«Η Αργεντινή, φυσικά».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...