Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Vipnews.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η εξομολόγηση για τον γάμο της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τον γάμο της με τον αρχιτέκτονα, Γιάννη Καραβασάνη
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε δηλώσεις στον Γρηγόρη Μπάκα και στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1, με αφορμή τη φωτογράφιση της καλοκαιρινής κολεξιόν των ρούχων της.
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Μπορεί να μάθω κι εγώ πού θα γίνει ο γάμος τελευταία στιγμή»
Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τον γάμο της με τον αρχιτέκτονα, Γιάννη Καραβασάνη που αναμένεται να γίνει μέσα στο 2026.
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε αρχικά: «Μπορεί να μάθω κι εγώ πού θα γίνει ο γάμος τελευταία στιγμή, όπως πάει το πράγμα. Υπάρχει μία μικρή κινητικότητα τώρα για τις προετοιμασίες, καθώς κλείνουν οι υποχρεώσεις που είχαμε με τον Γιάννη. Τώρα αναζητάμε το πού και το πώς. Οι απόψεις για την τοποθεσία διίστανται… Εγώ θα ήθελα ιδανικά να κάνω τον γάμο στο χωριό μου, στο σπίτι μου αλλά ιδανικά και ο γαμπρός θα ήθελε να το κάνει στο χωριό του, οπότε θα βρούμε τη μέση λύση. Εγώ είμαι από την Πάτρα και ο Γιάννης από τον Βόλο.
Ο γαμπρός είναι εξαιρετικά εσωστρεφής, οπότε πιστεύω ότι θα το παλέψω να έρθουν 100 καλεσμένοι. Όποιος παρεξηγηθεί, τα παράπονά του στον γαμπρό».
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρόσθεσε στη συνέχεια για τα επαγγελματικά της: «Γίνεται η αναζήτηση για τα μοντέλα του GNTM. Υπάρχει προετοιμασία ακόμα. Το κάστινγκ συμβαίνει τώρα».
Όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, πιστεύει ότι ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στα νότια προάστια, ενώ σύμφωνα με τη Φωτεινή Πετρογιάννη ίσως η τελετή να γίνει σε κάποιο αγαπημένο τους νησί.
Να θυμίσουμε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης είχαν παντρευτεί το 2015 στο Λος Άντζελες, με κουμπάρους τη Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο. Ο γάμος τους όμως δεν κράτησε για πολύ καιρό και οι δυο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Δέκα χρόνια μετά, το ζευγάρι φαίνεται πως διανύει την πιο όμορφη φάση της σχέσης του.
Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε αποκαλύψει πώς έγινε η πρόταση, περιγράφοντας τη στιγμή.
«Η πρόταση γάμου έγινε πολύ όμορφα και γλυκά στο σπίτι. Ήταν παραδοσιακά. Είχε αφήσει κάπου το δαχτυλίδι και περίμενε να το δω, το αγνοούσα τουλάχιστον μιάμιση ώρα. Μιλούσαμε και χάζευα. Δεν είχα δώσει σημασία. Είπα πρώτα θα πω το “ναι” και μετά θα το ανοίξω».
The post Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η εξομολόγηση για τον γάμο της appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...