Τελευταία νέα
Euroleague: Ο Παναθηναϊκός δεινοπάθησε αλλά υπέταξε την ουραγό Αρμάνι και εδραιώνεται στην κορυφή Πέθανε ο Δημοσθένης Δημοσθενόπουλος – Το «αντίο» του ΠΑΣΟΚ Γεραπετρίτης στο Σ.Α. του ΟΗΕ: «Αδύνατη η βιώσιμη ειρήνη όταν οι γυναίκες απουσιάζουν…» Μίλτος Χατζηγιαννάκης: Η ΕΛ.Α.Σ. σε επτά μέρες, έκανε τριάντα εννέα συναντήσεις, έντεκα περιφέρειες. Προσωπικός Βοηθός ΑμεΑ: Τροπολογία ΠΑΣΟΚ για να μη μείνουν εκτός προγράμματος δικαιούχοι ΗΠΑ: Οικογένεια θύματος της ICE κατά της κυβέρνησης Τραμπ – «Σταματήστε να καλύπτετε τους δολοφόνους» Υπόθεση Pizza Fan: Προφυλάκιση για τον ιδιοκτήτη – Με ηλεκτρονική επιτήρηση στο σπίτι ο υπαρχηγός της οργάνωσης «Χωριάτικο»: Στο Εσωτερικών Υποθέσεων ο φάκελος, εξετάζονται αστυνομικοί και δημόσιοι υπάλληλοι Ανδρουλάκης: Ισχυρή περιφερειακή ανάπτυξη για να αντιμετωπίσουμε το δημογραφικό Στο ίδιο κελί με τον γιατρό της Καρνεάδου Ηλία Θεοδωρόπουλο ο Βαγγέλης Λιόλιος – Η προφυλάκιση και οι κατηγορίες για δωροδοκία Ο Αλέκος Φλαμπουράρης δείχνει το δρόμο για τη σωτηρία των εργαζομένων της Pizza Fun Στην “κυρία με το κραγιόν” συμβούλεψαν να στείλει λουλούδια στον Πρετεντέρη
Vipnews.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στην Πάτρα με την οικογένειά της μετά τα νησιά

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μετά από ένα ιδιαίτερα γεμάτο επαγγελματικά διάστημα και τις εξορμήσεις της στα ελληνικά νησιά επέστρεψε στην Πάτρα
Με τον πιο οικείο τρόπο επέλεξε να αποχαιρετήσει το φετινό καλοκαίρι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Διακοπές με την οικογένεια της
Μετά από ένα ιδιαίτερα γεμάτο επαγγελματικά διάστημα αλλά και τις εξορμήσεις της στα ελληνικά νησιά, το μοντέλο και παρουσιάστρια επέστρεψε στην Πάτρα, τον τόπο καταγωγής της, για να περάσει χρόνο με την οικογένειά της.
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα στην Πάτμο, τους Λειψούς, τη Λέρο και τα Κουφονήσια μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη απολαμβάνοντας θάλασσα και στιγμές ξεκούρασης μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για τον νέο κύκλο του GNTM.
Λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα και μπει ξανά στους έντονους ρυθμούς των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, έκανε μια διαφορετική στάση: στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Πάτρα, όπου ζει μόνιμα η οικογένειά της.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοιράστηκε φωτογραφίες από τις ημέρες της εκεί και τις οικογενειακές στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Μακριά από φωτογραφίσεις, τηλεοπτικά πλατό και fashion projects, η ίδια φαίνεται να απολαμβάνει αυτές τις τελευταίες ανάσες ξεκούρασης σε ένα περιβάλλον που για εκείνη σημαίνει «σπίτι».
Το φετινό καλοκαίρι, άλλωστε, ήταν αρκετά απαιτητικό για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τα γυρίσματα του GNTM 7 ολοκληρώθηκαν στα μέσα Αυγούστου, με την ίδια να εκφράζει μέσα από τα social media την ανυπομονησία της για όσα πρόκειται να παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό στον νέο κύκλο του fashion reality.
Μετά το τελευταίο «cut», σειρά είχαν οι καλοκαιρινές αποδράσεις. Η Πάτμος, οι Λειψοί, η Λέρος και στη συνέχεια τα αγαπημένα της Κουφονήσια έγιναν το σκηνικό για τις τελευταίες βουτιές της, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μοιράζεται αρκετές εικόνες από το Αιγαίο.
Το κλείσιμο του καλοκαιριού, όμως, τη βρήκε στην Πάτρα και δίπλα στους δικούς της ανθρώπους. Μερικές ήρεμες οικογενειακές ημέρες πριν από την επιστροφή στην πρωτεύουσα και σε μια νέα σεζόν που αναμένεται ιδιαίτερα γεμάτη για εκείνη.

 

View this post on Instagram

 
A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou)

The post Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στην Πάτρα με την οικογένειά της μετά τα νησιά appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...