Τελευταία νέα
Παλλήνη: Συνελήφθη 43χρονος μετά από καταδίωξη – Δεν σταμάτησε σε έλεγχο και επιχείρησε να εμβολίσει αστυνομικούς Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τους μαθητές των φυλακών Αυλώνα: «Το δικαίωμα στη γνώση δεν σταματά πίσω από κανέναν τοίχο» (Αν)ασφάλεια στα τρένα με… μπαγιάτικο σύστημα αυτόματου φρένου 20ετίας Εμβόλιο mRNA μειώνει τον κίνδυνο θανάτου ή υποτροπής από μελάνωμα: «Θεμελιώδης αλλαγή» στην προσέγγιση του καρκίνου ΕΛ.Α.Σ: Αχτσιόγλου, Τεμπονέρας και Νεφελούδη συναντήθηκαν με εργαζόμενους της MotorOil Ν. Παππάς: Εξεταστική επιτροπή για τον «Ηρακλή» – Η αντιπολίτευση να στηρίξει την πρόταση των δανειοληπτών της «Δικαίωσης» Γερουλάνος: “Δεν είναι δήλωση σοβαρού ΥΠΕΞ το “τι να κάνουμε τώρα” Ηράκλειο: Έτοιμο το αναβαθμισμένο Ελληνικό FBI Κρήτης παρουσία Μ. Χρυσοχοΐδη Στη Γκράβα ο Αλέξης Τσίπρας μετά το πόρισμα-σοκ του ΤΕΕ για ακατάλληλες εγκαταστάσεις Νέος διαγωνισμός 3,74 εκατ. ευρώ για το Κτηματολόγιο – Τι καταγγέλλει η ΕΛΑΣ Παππάς: Εξεταστική επιτροπή για τα κόκκινα δάνεια – Να στηρίξει την πρόταση η αντιπολίτευση Καρυστιανού vs Λιάγκα: «Επιστημονική φαντασία και λασπολογία» – «Δεν είναι πολίτης ανώτερης κατηγορίας»
Indicator.gr

Ηράκλειο: Έτοιμο το αναβαθμισμένο Ελληνικό FBI Κρήτης παρουσία Μ. Χρυσοχοΐδη

Μια νέα σελίδα στην αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος στο νησί, άνοιξε σήμερα με τα επίσημα εγκαίνια του αναβαθμισμένου, σε Υποδιεύθυνση, Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης.
Παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, της ηγεσίας της ΕΛΑΣ και εκπροσώπων των τοπικών αρχών πραγματοποιήθηκε η τελετή λειτουργίας της νέας Υποδιεύθυνσης, στο κτίριο του παλαιού δημοτικού σχολείου Αρχανών, όπου θα στεγαστεί προσωρινά η υπηρεσία. Η ιστορική έδρα του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων θα αποτελέσει τη βάση της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης με δύναμη άνω των 130 ατόμων.
Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε η τελετή του αγιασμού και ακολούθησαν τα εγκαίνια της Υποδιεύθυνσης με το κόψιμο της κορδέλας από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο οποίος κάλεσε τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης να είναι αποδοτικοί, παραγωγικοί και χρήσιμοι για την ασφάλεια του νησιού.
Τον κ. Χρυσοχοΐδη συνόδευσαν ο αρχηγός της ΕΛΑΣ αντιστράτηγος Δημήτρης Μάλλιος και ο υποστράτηγος Φώτης Ντουίτσης, διευθυντής της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (Δ.Α.Ο.Ε).
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε ανακοινώσει το Νοέμβριο του 2025 από το Ρέθυμνο την αναβάθμιση σε Υποδιεύθυνση, του Τμήματος Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης σε Υποδιεύθυνση, λίγες εβδομάδες μετά το μακελειό στα Βορίζια με δύο νεκρούς.
The post Ηράκλειο: Έτοιμο το αναβαθμισμένο Ελληνικό FBI Κρήτης παρουσία Μ. Χρυσοχοΐδη appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...