Τελευταία νέα
Press Point: Φλωρίδη, κάνε του μήνυση, σε είπε κάθαρμα και θρασίμι Μάρτυρες της ιστορίας, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ΗΠΑ: Συναγερμός στις για την ιλαρά – Πέμπτος νεκρός στην Πενσιλβάνια, ρεκόρ κρουσμάτων 35ετίας Καραμπόλα πολλών οχημάτων στον Κηφισό: Στο κόκκινο το ρεύμα προς Πειραιά Η ΕΛ.Α.Σ. ζητά απαντήσεις για φόρους, υπερκέρδη και τιμές στα καύσιμα Σπείρα άρπαζε αλυσίδες από ηλικιωμένες σε Μαρούσι και Κηφισιά – Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση σε 60χρονη Στον Σάντσεθ το Βραβείο Δημοκρατίας της Πόλης των Αθηνών «NAZA», το ντοκιμαντέρ που έκανε τη Μόστρα να παραληρεί Σφράγισμα συνόρων και Return Hub: Η ελληνική πρόταση για το μεταναστευτικό στην Ευρώπη Ηράκλειο: Θλίψη για τον 36χρονο πατέρα ενός παιδιού που έχασε τη ζωή του σε πηγάδι – Πώς έγινε η μοιραία πτώση Βουλή: Ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τις ξένες επενδύσεις, μετωπική για την ακρίβεια Μίλτος Χατζηγιαννάκης – ΕΛ.Α.Σ.: Η πόρτα μας μένει ανοιχτή σε όποιον θέλει να προσφέρει
Efsyn.gr

Ηράκλειο: Θλίψη για τον 36χρονο πατέρα ενός παιδιού που έχασε τη ζωή του σε πηγάδι – Πώς έγινε η μοιραία πτώση

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 36χρονος στον Πύργο Μονοφατσίου Ηρακλείου, όταν έπεσε σε πηγάδι βάθους περίπου 20 μέτρων. Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μετά από μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής και της 3ης ΕΜΑΚ.
Σύμφωνα με το ekriti.gr, ο άτυχος Γιάννης, πατέρας ενός μικρού αγοριού, είχε μεταβεί στην περιοχή με το τρακτέρ του για αγροτικές εργασίες. Όταν δεν έδωσε σημεία ζωής, η οικογένειά του άρχισε να τον αναζητά, ενώ ένας φίλος του ήταν εκείνος που εντόπισε το τρακτέρ στην περιοχή και στη συνέχεια τον 36χρονο μέσα στο πηγάδι.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 36χρονος φέρεται να είχε σταματήσει με το τρακτέρ του προκειμένου να ελέγξει κάτι σε σημείο όπου βρίσκεται ρολόι της ΔΕΗ. Στην προσπάθειά του να πλησιάσει, πάτησε πάνω στην κάλυψη του πηγαδιού, η οποία υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει στο εσωτερικό του από ύψος περίπου 20 μέτρων. Οι ακριβείς συνθήκες της πτώσης παραμένουν υπό διερεύνηση.
Πώς έγινε το περιστατικό στο Ηράκλειο
Στο σημείο στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για την ανάσυρσή του. Στην περιοχή έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις και ειδική ομάδα της 3ης ΕΜΑΚ, ενώ επιχείρησαν συνολικά 10 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, καθώς και πλήρωμα του ΕΚΑΒ.
Παρά την προσπάθεια των διασωστών, ο 36χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σορός του μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Η τραγωδία έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη στην περιοχή, καθώς ο άτυχος άνδρας αφήνει πίσω του ένα μικρό παιδί. Την ίδια ώρα, οι αρμόδιες Αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η μοιραία πτώση, με τα μέχρι τώρα στοιχεία να παραπέμπουν σε δυστύχημα.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...