Τελευταία νέα
Αλέξης Τσίπρας: Να παραιτηθεί ο κ. Φλωρίδης αλλιώς ο Μητσοτάκης πρέπει να τον αποπέμψει Παπαδοπούλου για παραπομπή Τριαντόπουλου: Τα ερωτήματα για τα Τέμπη παραμένουν αμείλικτα Στο ίδιο μοτίβο ο Μαρινάκης για την παραπομπή Τριαντόπουλου: «Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη» «Μικρή πατρίδα είναι ό,τι επιβιώνει στον χρόνο» Ο Πατούλης απαντά για την παραπομπή του στην Αρχή Διαφάνειας: «Εγώ ζήτησα πλήρη και σε βάθος έλεγχο από τις Αρχές» Τέμπη: Ομοβροντία πυρών αντιπολίτευσης μετά την παραπομπή Τριαντόπουλου – Το «μπάζωμα» του εγκλήματος και τα… μπάζα Γρηγόρης Θεοδωράκης: Γροθιά στο στομάχι της κοινωνίας η αδυναμία των φοιτητών να σπουδάσουν Καρυστιανού για τον έλεγχό της από το Medwatch: «Γεωργιάδης – Παγώνη κάνουν πολιτική. Και τα Τέμπη και ο ΟΠΕΚΕΠΕ είναι πολιτική» Δόμνα Μιχαηλίδου: Η προσβασιμότητα, η εξαίρεση και το «να μη χρειαστεί να ξανάρθω» Υποτροφίες με χαλαρά κριτήρια από τον ΟΛΠ Α.Ε. Live μετάδοση της συζήτησης του Προέδρου της ΕΛ.Α.Σ., Αλέξη Τσίπρα στο Olympia Forum Εκλογές: Το ποσοστό της ΝΔ που θα προκαλέσει αντικατάσταση του Μητσοτάκη
Efsyn.gr

Ηράκλειο: Προφυλακιστέος ο 40χρονος που κατηγορείται για παρακολούθηση γυναικών και πορνογραφία ανηλίκων

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 40χρονος άνδρας που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή 25-9-2026 , από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου, κατηγορούμενος- μεταξύ άλλων- για πορνογραφία ανηλίκων, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή.
Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του, ο κατηγορούμενος στην απολογία του παραδέχθηκε μόνο τη μία από τις πράξεις που του αποδίδονται.
«Ο κατηγορούμενος έχει αποδεχθεί την παρακολούθηση της μίας μόνο γυναίκας και όχι των λοιπών δύο. Εκεί δηλαδή που συνελήφθη . Ωστόσο ισχυρίστηκε ότι ήταν μόνο παρακολούθηση που δεν συνδυάστηκε από καμία ασελγή πράξη.
Σε ότι αφορά τις άλλες παθούσες, ο ίδιος ανέφερε, ότι δεν είχε πάει ποτέ στον τόπο κατοικίας τους, ούτε τις έχει δει , ούτε τις γνωρίζει» ανέφερε σε δηλώσεις του ο συνήγορός του, ο οποίος πρόσθεσε ότι για την περίπτωση της γυναίκας την οποία παραδέχθηκε ότι παρακολουθούσε «ήταν κάτι που όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, τον ξεπερνούσε και δεν μπορούσε να τον ελέγξει».
Όσον αφορά τα βίντεο με την παιδική πορνογραφία, παραδέχθηκε πως κατέβαζε βίντεο από το «dark web», αλλά πως αυτά που κατέβαζε «πίστευε ότι περιείχαν υλικό μόνο με ενήλικες» και πως το υλικό με τα ανήλικα εξέφρασε την άποψη ότι «του φυτεύτηκαν από κακόβουλο λογισμικό».
Πάντως, σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για κακουργηματικές και πλημμεληματικές πράξεις μεταξύ των οποίων πορνογραφία ανηλίκων, βία κατά υπαλλήλων, προσβολή γενετήσια αξιοπρέπειας, σωματική βλάβη, διατάραξη οικιακής ειρήνης κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, απειλή με τη μορφή παρακολούθησης, παραβίαση του νόμου σχετικά με την επεξεργασία, χρήση ή κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων, όπως και παράνομη κατοχή όπλου.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 40χρονος φέρεται να προέβαινε, από τις 14 Ιουνίου έως και τις 25 Σεπτεμβρίου 2026, σε πράξεις παρακολούθησης, απειλής και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος τουλάχιστον τριών γυναικών, ηλικίας 18, 20 και 25 ετών.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...