Τελευταία νέα
Ευρωπαϊκή Ένωση και Καναδάς ετοιμάζουν σειρά συμφωνιών – Ποιες περιλαμβάνονται στο σχετικό προσχέδιο Τέμπη: Ο ρόλος του Μητσοτάκη και η εντολή στον Τριαντόπουλο για το “μπάζωμα” Παναθηναϊκός: Έριξε «κατοστάρα» στη Βιλερμπάν στο κατάμεστο T-Center Υπόθεση Μαρφίν: Απορρίφθηκε η προσφυγή της 46χρονης κατηγορουμένης. Δελτίο Τύπου του Κώστα Παπαδάκη, συνηγόρου υπεράσπισης Αρβανίτης: Στο εδώλιο, δίπλα στον Χρ. Τριαντόπουλο, πρέπει να υπάρχει άλλη μια θέση για τον Κυρ. Μητσοτάκη ΕΛ.Α.Σ.: «Κόλαφος για την κυβέρνηση» το ψήφισμα της PACE ΠΑΣΟΚ: Τροπολογία για αυτόματη μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα όταν ανεβαίνει το πετρέλαιο Δούρου από Κυψέλη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο πλευρό των κατοίκων που αγωνιούν για τα σπίτια τους» «Καθάρισε» τη Μανρέσα o ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του EuroCup Ρόδος: Αναστάτωση στο λιμάνι μετά τη θραύση κάβων του κρουαζιερόπλοιου Scarlet Lady ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Η ασφάλεια πάνω από τα κέρδη τους! – Να μην πληρώσουμε το ΜΕΤΡΟ με τις ζωές μας! Οι Αμερικανοί αποχώρησαν από το Ιράκ μετά από 23 χρόνια και ο Τραμπ κάνει λόγο για νίκη
Filathlos.gr

Ηρακλής: Νέος «κυανόλευκος» στράικερ και επίσημα ο Πέδρο Μάρκες

Παίκτης του Ηρακλή και με τη… βούλα έγινε όπως διαφαινόταν το τελευταίο 24ωρο ο Πέδρο Μάρκες.
O 28χρονος Πορτογάλος, πρώην επιθετικός του Απόλλωνα Λεμεσού, γίνεται κάτοικος Θεσσαλονίκης για το 19ο απόκτημα του καλοκαιριού για τον «Γηραιό» και φυσιολογικά όχι το τελευταίο.
Ο Μάρκες μαζί με τους Κόλιτς και Κούστα θα αποτελέσουν τις επιλογές του Βάλτερ Ματσάρι για την κορυφή της «κυανόλευκης» επίθεσης, φέρνοντας διαφορετικά χαρακτηριστικά στο ρόστερ.
Ο Πέδρο Μάρκες είχε 85 συμμετοχές, 37 γκολ και 13 ασίστ με την ομάδα της Κύπρου την τελευταία διετία, ενώ απασχόλησε αρκετές ομάδες πριξν πει το «ναι» στον Ηρακλή.
Ο Πορτογάλος έχει αγωνιστεί παλιότερα στην πατρίδα του με Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Φαμαλικάο, Ζιλ Βισέντε, αλλά και στις ολλανδικές Ναϊμέγκεν, Ντόντρεχτ και Ντεν Μπος.
Τα περισσότερα ματς στην ως τώρα διαδρομή του τα έπαιξε στο «9», αλλά μπορεί να δώσει επιλογές και ως δεύτερος φορ ή ακόμα και ως winger υπηρεσιακά, ενώ θα σμίξει με τον νεοαποκτηθέντα συμπατριώτη του Νανού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:
«Ο Pedro David Rosendo Marques γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1998 στη Λισαβόνα, έχει ύψος 1,81 μ. και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τις ακαδημίες της Sporting CP, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Gil Vicente, Famalicão, NEC Nijmegen και Apollon Limassol, αποκτώντας σημαντικές παραστάσεις από τα πρωταθλήματα της Πορτογαλίας, της Ολλανδίας και της Κύπρου.
Στην καριέρα του μετρά περισσότερες από 220 επίσημες συμμετοχές και 80 γκολ, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με την U20 της Πορτογαλίας.
Ο Pedro έρχεται στον ΗΡΑΚΛΗ για να ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή κρούσης της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Pedro, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ!
Σου ευχόμαστε υγεία και πολλά γκολ με τα κυανόλευκα! ».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...