Τελευταία νέα
Περίπου 100 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 48ωρο – Πολύ υψηλός κίνδυνος και τη Δευτέρα Εθνική Μπάσκετ: Δεν στάθηκε στό ύψος των περιστάσεων – Ήττα με 71-56 από την Πορτογαλία ΕΛ.Α.Σ: Η πυρκαγιά στο Ωραιόκαστρο αναδεικνύει την ανάγκη για σύγχρονη Πολιτική Προστασία με σχεδιασμό βάσει κινδύνου Κόντρα Γεωργιάδη – Ρόκκου για το κράνος: «Σε εμένα αυτά, να ξέρετε κύριε υπουργέ, δεν περνάνε» Αύριο στη Θεσσαλονίκη ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης Κώστας Κατσαφάδος KKE σχετικά με τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Αποκαλύψεις για την «κοστολογημένη» πολιτική κυβέρνησης και αντιπολίτευσης Ρώσοι φαρσέρ για Ντόκο: «Στείλαμε απλά ένα mail, δεν είμαστε πράκτορες» ΚΚΕ: Να καταργηθεί η ΚΥΑ για το άσυλο και το Μητρώο Δικηγόρων Νομικής Καθοδήγησης Live η εισήγηση Κωνσταντοπούλου στο 1ο Φεστιβάλ Πλεύσης Ελευθερίας Παγκράτι: Νεκρός άνδρας σε προχωρημένη σήψη σε διαμέρισμα – Προσήχθη ο αδερφός του Μετά τη συνέντευξη ο Αδωνις παίζει και… τένις με τον Κασσελάκη Η τριπλέτα της ανασφάλειας του Μητσοτάκη
Filathlos.gr

Η ατάκα του Κοτσόλη για μεταγραφικά του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν και οι φίλοι της ομάδας περιμένουν με αγωνία εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο. Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Στέφανος Κοτσόλης, κλήθηκε να σχολιάσει τα σενάρια που κυκλοφορούν και έδωσε μια σύντομη αλλά χαρακτηριστική απάντηση.
Ο Στέφανος Κοτσόλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, με αφορμή την εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει τη Δευτέρα (25/05) το Τριφύλλι στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή, δέχθηκε ερώτηση σχετικά με τα μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ο ίδιος χαμογέλασε και αρκέστηκε να πει:«Λίγο υπομονή».
Το μήνυμα για την εθελοντική αιμοδοσία
Ο αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού στάθηκε κυρίως στη σημασία της κοινωνικής δράσης, συγχαίροντας όλους τους φορείς που συμμετέχουν στη διοργάνωση.
«Αρχικά, αξίζουν συγχαρητήρια και στους τρεις φορείς, το “Όλοι Μαζί Μπορούμε”, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και φυσικά στον Παναθηναϊκό μας, για τη διοργάνωση αυτής της δράσης.
Θεωρώ ότι κάθε εθελοντική δράση είναι αξιέπαινη, πόσο μάλλον όταν αφορά την αιμοδοσία, όπου μπορούμε όλοι μας, αφιερώνοντας λίγο χρόνο από την καθημερινότητά μας, να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας.
Με τη σειρά μου, θέλω κι εγώ να καλέσω τον κόσμο να ανταποκριθεί. Θα είμαστε κι εμείς από την ΠΑΕ, όσο περισσότεροι μπορούμε, στη Λεωφόρο, ώστε να συμβάλουμε κι εμείς σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...