Τελευταία νέα
Βουλή: Συνεχίζεται η συζήτηση του ν/σ για την προστασία των δανειοληπτών – Ονομαστική ψηφοφορία το μεσημέρι Champions League: Ο Δουβίκας και η Κόμο ισοπέδωσαν τη Λανς με το ασύλληπτο 9-1 Γερμανία: Νεκρός εντοπίστηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου ο υπουργός Οικονομίας της Βαυαρίας Μετωπική Πιερρακάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή Κώστας Καρπουχτσής (ΕΛ.Α.Σ.): Πως πήραν δημόσιο χρήμα αδέλφια, σύζυγος, κουμπάροι και φίλοι του Μιχάλη Μπεκίρη; Euroleague: Στην παράταση πήρε ο Παναθηναϊκός το θρίλερ με τη Ρεάλ Καυστικό σχόλιο Μερτς για Τραμπ: «Δύο χρόνια παρακάμπτει το Κογκρέσο, γιατί να αλλάξει αυτό τώρα;» Champions League: Ο Μουρίνιο αποθέωσε την ΑΕΚ παρά την ήττα της – «Έκανε καταπληκτικό παιχνίδι» Παρατηρήσεις Κομισιόν στη Βόρεια Μακεδονία: Την καλεί να εφαρμόσει τη Συμφωνία των Πρεσπών Σφοδρή επίθεση Καμμένου σε Πιτσιλή με απόφθεγμα του Γκάντι Επιμένει ο Νετανιάχου: «Υπάρχουν σοβαρές υποψίες» για ξένη παρέμβαση στις ισραηλινές εκλογές Βουλή – Πιερρακάκης: Αλαζονεία και ειρωνείες κατά ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ – Γιαννούλης: «Η κατάντια ενός πολιτικού Γενίτσαρου»
Filathlos.gr

Η ΔΕΑΒ κάλεσε τον Πανσερραϊκό σε απολογία

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση αξιωματούχο του Πανσερραϊκού για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, με την ομάδα να κινδυνεύει με πρόστιμο.
Αναλυτικά:
Από τη ΔΕΑΒ ανακοινώνονται τα εξής:
Καλεί σε ακρόαση, στις 13/10/2026, αξιωματούχο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, αναφορικά με παρότρυνση σε πρόκληση επεισοδίων που σχετίζεται με τον αθλητισμό και φέρεται να έλαβε χώρα με υβριστική συμπεριφορά εκ μέρους του, κατά τη διάρκεια του αγώνα Πανθρακικός ΑΠΣ ΠΑΕ – Πανσερραϊκός ΠΑΕ, στις 03/10/2026, στο Δ.Α.Κ. Κομοτηνής, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, περιόδου 2026/2027.
Εφαρμογή του άρθρου 1 του ν. 4326/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 104 του ν. 5224/2025.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...