Τελευταία νέα
Δημοσκόπηση-έκπληξη στην Αχαΐα: Τρεις μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΕΛ.Α.Σ.- Πάνω από 24% το κόμμα Τσίπρα, πώς αλλάζει τα δεδομένα ο Σαμαράς Κνωσός: Φωτιά κοντά στον αρχαιολογικό χώρο – Τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο ΚΕΕΡΦΑ: Νίκη για τον Τζαβέντ Ασλάμ – Δεκτή η προσφυγή του κατά της ανάκλησης ασύλου από τον Θάνο Πλεύρη Ουκρανία: Στα ύψη ο αριθμός των νεκρών αμάχων τον φετινό Ιούνιο – Ρεκόρ επιθέσεων με drones Ο Μαρινάκης «αδειάζει» τον Γεωργιάδη: «Δεν είναι θέση της κυβέρνησης η συνεργασία με τον Σαμαρά» Ν. Ανδρουλάκης: Το ισχυρό ΠΑΣΟΚ θα φέρει την πολιτική αλλαγή και την πολιτική σταθερότητα Παύλος Μαρινάκης για Marfin: Η απάντηση στην τρομοκρατία είναι η απόδοση της Δικαιοσύνης και όχι ο τοξικός λόγος Φωτιά σε εργοτάξιο στις Βρυξέλλες – Αναφορές για νεκρούς και αγνοούμενους [βίντεο] Π. Μαρινάκης: Η απάντηση στην τρομοκρατία είναι η απόδοση δικαιοσύνης και όχι ο τοξικός λόγος Επιστολή διαμαρτυρίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου προς τον πρόεδρο της Βουλής – Καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές στην Επιτροπή Δεοντολογίας Περιφερειακή Ανάπτυξη και Ανταποδοτικότητα Επίθεση 8 ατόμων με κατσούνες σε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ στα Ζωνιανά: Στιγμές τρόμου για τους υπαλλήλους
Iatrikostypos.com

Η Ελλάδα αποκτά ισχυρότερη φωνή στα κέντρα αποφάσεων της ευρωπαϊκής καρδιολογίας με την εκλογή στο Δ.Σ. της ESC του Καθηγητή Κωνσταντίνου Τούτουζα

«Η Ελλάδα ενισχύει την παρουσία της στην ευρωπαϊκή επιστημονική κοινότητα, καθώς ο Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, Καθηγητής Κωνσταντίνος Τούτουζας, εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας (ESC) για τη θητεία 2026–2028.
Η εκλογή του Κωνσταντίνου Τούτουζα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας (ESC) αποτελεί μια σημαντική διεθνή διάκριση για την ελληνική καρδιολογική κοινότητα.

Το ανώτατο διοικητικό όργανο της ESC διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη χάραξη της στρατηγικής και των επιστημονικών κατευθύνσεων ενός Οργανισμού που εκπροσωπεί 58 εθνικές καρδιολογικές εταιρείες από την Ευρώπη και τη Μεσόγειο και συμβάλλει ουσιαστικά στη διαμόρφωση πολιτικών για την αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών νοσημάτων σε διεθνές επίπεδο.
Σε δήλωσή του μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρεία, ο κ. Κωνσταντίνος Τούτουζας αναφέρει: Εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες προς όλους όσοι στήριξαν την υποψηφιότητά μου. Η εκλογή αυτή αποτελεί ύψιστη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη. Η επιτυχία αυτή ήταν σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης και της καθολικής υποστήριξης που έλαβα από διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες της Ελλάδας και του εξωτερικού».
 
The post Η Ελλάδα αποκτά ισχυρότερη φωνή στα κέντρα αποφάσεων της ευρωπαϊκής καρδιολογίας με την εκλογή στο Δ.Σ. της ESC του Καθηγητή Κωνσταντίνου Τούτουζα appeared first on Iatrikostypos.com.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...