Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται να υποδεχθεί για πρώτη φορά το ITF World Tennis Tour J30 Thessaloniki, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 26 Ιουλίου, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ITF) και της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ).
Η διοργάνωση αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό ανερχόμενων αθλητών και αθλητριών από πολλές χώρες, προσφέροντας έντονο αγωνιστικό ενδιαφέρον και πολύτιμους βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη των juniors.
Διεθνής διοργάνωση υψηλού επιπέδου
Το ITF World Tennis Tour J30 αποτελεί μέρος του παγκόσμιου αγωνιστικού προγράμματος της ITF για τις αναπτυξιακές ηλικίες και δίνει την ευκαιρία σε νεαρούς αθλητές να αποκτήσουν διεθνείς εμπειρίες απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους.
Οι φίλοι του τένις στη Θεσσαλονίκη θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνες υψηλού επιπέδου στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης, οι οποίες αναμένεται να φιλοξενήσουν σημαντικό αριθμό θεατών καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.
Στήριξη από Περιφέρεια και Δήμο
Στη διοργάνωση συμβάλλουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στηρίζοντας τη διεξαγωγή ενός ακόμη σημαντικού διεθνούς τουρνουά στη συμπρωτεύουσα.
Με τη συμμετοχή αθλητών από πολλές χώρες και την παρουσία κορυφαίων junior του κόσμου, το ITF World Tennis Tour J30 Thessaloniki φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους σταθμούς του διεθνούς junior καλενταριού στην Ελλάδα.
ITF J30 THESSALONIKI ENTRY LIST
The post Η Θεσσαλονίκη φιλοξενεί το ITF World Tennis Tour J30 appeared first on Tennis24.
Διαβάστε περισσότερα
Tennis24.gr
