Τελευταία νέα
ΗΠΑ: Ο Τραμπ μπλοκάρει CNN, MS Now και Politico από τον Λευκό Οίκο Γιατί η Ευρώπη απουσιάζει από τη μεγάλη συζήτηση για την ασφάλεια της τεχνητής νοημοσύνης Washington Post: Στον πόλεμο με το Ιράν σκοτώθηκαν περισσότεροι Αμερικανοί από όσους παραδέχεται το Πεντάγωνο Παναθηναϊκός: Λευκά τριαντάφυλλα στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου [βίντεο] Νίκος Παππάς για μείωση ΕΦΚ: Ο Μητσοτάκης είπε ψέματα, δεν χρειάζεται ευρωπαϊκή άδεια Volkswagen: Αναθεώρησε σε μόλις 1% από 5% την πρόβλεψη κέρδους – Κατακόρυφη πτώση των μετοχών της ΚΚΕ για Medwatch: Μπαλάκι στην «ατομική ευθύνη» του ασθενούς – «Πλυντήριο» για την εμπορευματοποιημένη Υγεία Γερμανία: Η κυβέρνηση Μερτς παίρνει μέτρα 2,5 δισ. ευρώ για τις υψηλές τιμές καυσίμων Η Κούβα βυθίζεται ξανά στο σκοτάδι: Το έβδομο μαζικό μπλακάουτ από τις αρχές του έτους Υπερπτήσεις με τουρκικά F-16 σε Ρω και Ζουράφα στη Σαμοθράκη – Οι πρώτες από το 2023 Η ενεργειακή κρίση τρομάζει την Ευρώπη: Οι παραδοχές Πιερρακάκη, οι πιέσεις Μακρόν και τα στρατηγικά αποθέματα «Ποτέ ξανά φασισμός»: Χιλιάδες κόσμου για τον Παύλο Φύσσα 13 χρόνια από τη δολοφονία του – Συνθήματα κατά του Κασιδιάρη
Libre.gr

Η Καρυστιανού διέγραψε τον Αυγερινό: ”Οι διχαστικές δηλώσεις του τον θέτουν εκτός Κινήματος”

Στη διαγραφή του έως πρότινος εκπροσώπου Τύπου του κόμματός της, Θανάση Αυγερινού, προχώρησε η Μαρία Καρυστιανού. Του καταλογίζει «διχαστικές δηλώσεις και συμπεριφορές» που αναδεικνύουν «άδηλο σχέδιο διαβολής και ελέγχου».

Η ανακοίνωση της κυρίας Καρυστιανού ακολουθεί:

«Οι διχαστικές δηλώσεις και συμπεριφορές του Αθανάσιου Αυγερινού ενάντια στο Κίνημα ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, σε συνδυασμό με σειρά ενεργειών και δημόσιες τοποθετήσεις του, οι οποίες παραβίασαν τη θεμελιώδη αρχή του Κινήματος περί αποκλεισμού συνεργασίας του με κόμματα του πολιτικού συστήματος, υπονομεύουν την ενότητα του Κινήματος, αναδεικνύουν άδηλο σχέδιο διαβολής και ελέγχου του και τον θέτουν εκτός αυτού.

Απευθύνομαι με αγάπη σε όλους τους πολίτες και σας ζητώ να περιφρουρείτε την ενότητα για να μεγαλουργήσει η Κοινότητα των Πολιτών».

Για την εξέλιξη αυτή είχε προϊδεάσει η κυρία Καρυστιανού με συνέντευξή της στο Creta tv όπου είχε αφήσει βαριά υπονοούμενα κατά του Θανάση Αυγερινού. Δήλωσε αιφνιδιασμένη από την παραίτησή του από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου και είχε προσθέσει;  «Όταν κάποιος μπει στο κίνημα γνωρίζοντας τις απόψεις μας, αλλά δει στην πορεία ότι δεν του ταιριάζει – γιατί ξέρετε, δεν ταιριάζει όλους μια ξεκάθαρη πορεία και πολύ αυστηρή σε ό,τι αφορά την ηθική – είναι καλύτερο να αποχωρούν από αυτό, αλλιώς το κρατάνε πίσω».

Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί ότι ο κ. Αυγερινός αναζητούσε συμμαχίες με άλλους. «Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε μόνοι μας ότι χρειαζόμαστε βοήθεια. Εμείς δεν το πιστεύουμε αυτό» σημείωσε.  Καταλήγοντας η κα Καρυστιανού είπε στρέφοντας ανοικτά τα βέλη της κατά του Θανάση Αυγερινού: «Το θέμα είναι πώς θα φύγουν και εκεί δείχνει και στοιχείο χαρακτήρα αλλά και, ίσως, τις πιο βαθιές σκέψεις που μπορεί να έχει κάποιος ο οποίος προσεγγίζει το κίνημα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Θανάσης Αυγερινός είχε παραιτηθεί από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου χωρίς όμως να παραιτηθεί από το κόμμα. Ο δημοσιογράφος είχε  καταγγείλει ότι «ύποπτους και φυτευτούς συμβουλάτορες των διαδρόμων» και πως πληροφορήθηκε εκ των υστέρων ότι από τις 12 Ιουλίου λειτουργεί παράλληλο γραφείο Τύπου εντός του κινήματος, την σύνθεση του οποίου δεν γνώριζε.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...