Τελευταία νέα
Αυτιάς σε Κομισιόν: Διακόψτε άμεσα κάθε ευρωπαϊκή χρηματοδότηση προς την Τουρκία «Πύρινα» μέτωπα πιέζουν για εκλογές – Οι άλυτοι κόμποι του Μαξίμου Κυβερνητική αθλιότητα: Εξαπάτησε επιστήμονες που ήθελαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα Τσίπρας για Κτηματολόγιο και εργολαβίες Με το δεξί στις νέες ομάδες τους Τζόλης και Καρέτζας – Όλα τα βλέμματα πάνω τους Ιταλία: Ο «ιερός πόλεμος» των καλογριών – Αγωνίζονται να κρατήσουν παραλία που διαχειρίζονται εδώ και 80 χρόνια Στην Ευρωβουλή και ενώπιον της Κομισιόν τα τουρκικά “θαλάσσια πάρκα” ΠΑΣΟΚ για ιδιωτικά πανεπιστήμια: «Πρωτοφανές πολιτικό φιάσκο – Τι θα συμβεί με τις νέες αδειοδοτήσεις;» ΠΑΣΟΚ για θαλάσσια πάρκα: Άμεσες κυρώσεις στην Τουρκία απο την ΕΕ ΠΑΣΟΚ: Η Σαλαμίνα θρηνεί – Η κυβέρνηση οφείλει απαντήσεις, όχι αυτοθαυμασμό Politico: Πώς η Ελλάδα σαμποτάρει μόνη της το brain regain – Φιάσκο με το πρόγραμμα επαναπατρισμού επιστημόνων Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί πιάτα, δοχεία και κουτάλες – Προσοχή: Πωλούνται ως προϊόντα «μπαμπού»
Filathlos.gr

Η Μία Καλίφα πανηγύρισε για την Ισπανία και κέρδισε τεράστιο στοίχημα (ΦΩΤΟ)

Η Ισπανία γιόρτασε τον τίτλο και το έπαθλο των 51 εκατομμυρίων δολαρίων στο γήπεδο του σταδίου στη Νέα Υόρκη, μια γυναίκα, ωστόσο, γιόρτασε ακόμη πιο ξέφρενα στις κερκίδες. Η Μία Καλίφα, κάποτε η πιο διάσημη ηθοποιός στη βιομηχανία ενηλίκων, συγκέντρωσε ένα απίστευτο ποσό στοιχηματίζοντας στους νέους πρωταθλητές.
Καυχήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είχε επενδύσει περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια στη νίκη των Ισπανών. Δεδομένου ότι οι αποδόσεις για τη νίκη της εταιρείας του Λουίς ντε λα Φουέντε ήταν 1,65, η Μία έγινε πλουσιότερη κατά 1.650.000 δολάρια μετά το γκολ του Φεράν Τόρες στην παράταση.
Στο Instagram, η Μία μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες από το στάδιο, όπου παρακολούθησε τον αγώνα φορώντας τη φανέλα του νεαρού σταρ Λαμίν Γιαμάλ.
«Πίστεψα και πήρα ένα μεγάλο δώρο! Είμαι τόσο περήφανη για την πατρίδα μου, την Ισπανία (παρόλο που δεν έχω ούτε μια σταγόνα ισπανικού αίματος μέσα μου)», έγραψε με μια δόση ειρωνείας, ενώ στη δεύτερη φωτογραφία της δημοσίευσης έδειξε καθαρά το λαχείο και τα κέρδη του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.
Παρεμπιπτόντως, κατά τη διάρκεια του αγώνα, η Καλίφα επιτέθηκε στους Αργεντινούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά όταν το γκολ του Ισπανού ακυρώθηκε στο 95ο λεπτό.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...