Τελευταία νέα
Επίσκεψη στο ιστορικό Κάστρο της Κιάφας στο Σούλι πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας Ιταλία: Ζητά χάρη από τον ΠτΔ ο κοσμηματοπώλης που καταδικάσθηκε για τη δολοφονία δύο ληστών Μουντιάλ 2026: Ο Ντεσάν δεν θέλει να πει «αντίο» στην εθνική Γαλλίας με ήττα στον μικρό τελικό Σαμοθράκη: Διασώθηκε ο πεζοπόρος που τραυματίστηκε μετά την πτώση του σε δύσβατη περιοχή Νορβηγία: Πάνω από 100 σπίτια κάηκαν από πυρκαγιά – Εκατοντάδες κάτοικοι έφυγαν από τα σπίτια τους [βίντεο] «Μπλόκο» Ελλάδας στις νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας – Προειδοποίηση για απώλειες στην ευρωπαϊκή αγορά LNG Η Μπεσίκτας… πυροδοτεί τη «βόμβα» με Σαλάχ Νέος «πονοκέφαλος» για τον ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήσεις στη Νεολαία και αιχμές για επιθέσεις στον Αλέξη Τσίπρα Δούρου: Αποδέχεται η κυβέρνηση τις δηλώσεις Ρούμπιο περί «ακροαριστερής τρομοκρατίας» στην Ελλάδα; Σε 19 ημέρες νέα συγκλονιστική υπόθεση για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ (Αποκαλυπτικό βίντεο) Ρ.Δούρου: Η αναστρέψιμη πορεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Τροχαίο στην Πανεπιστημίου: Η στιγμή που το τρόλεϊ πέφτε πάνω στο λεωφορείο [βίντεο]
Efsyn.gr

Η Μπεσίκτας… πυροδοτεί τη «βόμβα» με Σαλάχ

Η Μπεσίκτας βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας μεταγραφής που θα προκαλέσει αίσθηση σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς οι πληροφορίες από την Τουρκία και το εξωτερικό συγκλίνουν στο ότι έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Μοχάμεντ Σαλάχ.
Όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα, ο τουρκικός σύλλογος κατέθεσε εξαιρετικά υψηλή οικονομική πρόταση στον Αιγύπτιο επιθετικό, προσφέροντάς του ετήσιες απολαβές ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ το πακέτο προβλέπει επιπλέον μπόνους που μπορούν να φτάσουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Η συμφωνία αφορά συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης για ακόμη μία σεζόν.
Ο Βέλγος δημοσιογράφος Σάσα Ταβολιέρι υποστηρίζει ότι οι δύο πλευρές έχουν ουσιαστικά δώσει τα χέρια και απομένουν μόνο οι τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες. Εφόσον δεν υπάρξει κάποια ανατροπή, ο Σαλάχ αναμένεται να ταξιδέψει μέσα στην επόμενη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη, ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.
Στα 34 του χρόνια, ο Αιγύπτιος επιθετικός εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Η πορεία του στη Λίβερπουλ ήταν εντυπωσιακή, καθώς σε 442 επίσημες εμφανίσεις σημείωσε 257 γκολ και μοίρασε 123 ασίστ, συμβάλλοντας καθοριστικά στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων Αγγλίας, ενός Champions League, ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ενός UEFA Super Cup, δύο League Cup (Carabao Cup) και ενός Community Shield.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...