Τελευταία νέα
Opinion Poll: Μεγάλη ανησυχία για την πολεμική κρίση-Έξι στους δέκα θεωρούν ότι θα επηρεάσει την Ελλάδα, σχεδόν οι μισοί εμπιστεύονται την κυβέρνηση Τέσσερις αυτοδιοικητικοί ανάμεσα στους 25 του Τσίπρα (ονόματα) Αλ.Τσίπρας: Το όμορφο ταξίδι συνεχίζεται… Ή μήπως τώρα μόλις αρχίζει; Αντίστροφη μέτρηση για το 16ο συνέδριο της ΝΔ – Τα μηνύματα Μητσοτάκη, το δίλημμα της κάλπης και οι τοποθετήσεις κορυφαίων στελεχών Στο Χαλάνδρι ανοίγει απόψε τα χαρτιά του ο Τσίπρας – «Το ταξίδι συνεχίζεται ή μήπως τώρα μόλις αρχίζει;» Άγρια κόντρα ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για τις υποκλοπές με φόντο τις εκλογές: Οι πρακτικές της κυβέρνησης θυμίζουν «πρακτικές συμμορίας» Σήμερα δημοσιεύονται τα Πόθεν Έσχες των πολιτικών Βουλή: Στη δημοσιότητα τα “πόθεν έσχες” των πολιτικών αρχηγών- Τι έχουν δηλώσει 16ο Συνέδριο Ν.Δ.: Με αφοσίωση στις αξίες μας και βλέμμα στο μέλλον – Γράφει η Ασημίνα Σκόνδρα Αλέξης Τσίπρας: Γεμάτη υπονοούμενα η νέα ανάρτησή του – «Το όμορφο ταξίδι της “Ιθάκης” συνεχίζεται, ή μήπως τώρα αρχίζει;» Γιατί τα σενάρια επιμένουν σε κάλπες φθινοπώρου-Οι πολιτικοί σταθμοί και τα… δύο απρόοπτα Αντίστροφη μέτρηση για το συνέδριο της ΝΔ με άρωμα κάλπης: Τα μηνύματα Μητσοτάκη και οι εσωτερικές αιχμές
Filathlos.gr

«Η πρόταση του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει για τον Λορέντζο Μπράουν»

Ο Λορέντζο Μπράουν βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του και ισραηλινό δημοσίευμα βάζει τον ΠΑΟΚ στο κάδρο για την απόκτησή του.
Ο 35χρονος γκαρντ είναι εκτός ομάδας από την Αρμάνι Μιλάνο από τον περασμένο Ιανουάριο, λόγω εσωτερικών ζητημάτων, και εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του ενόψει της συνέχειας.
Σε αυτό το πλαίσιο, το ισραηλινό Μέσο «Israel Hayom» συνδέει τον Μπράουν με τον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για πρόταση των «ασπρόμαυρων». Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η συγκεκριμένη πρόταση φέρεται να είναι η πιο ενδιαφέρουσα που έχει αυτή τη στιγμή ο έμπειρος γκαρντ.
Το ίδιο ρεπορτάζ σημειώνει πως σημαντικό ρόλο στην υπόθεση μπορεί να παίξει ο αυξημένος προϋπολογισμός του «δικέφαλου του Βορρά», αλλά και η παρουσία ενός προπονητή του επιπέδου του Αντρέα Τρινκιέρι.
Έτσι, ακόμη ένα όνομα από το πάνω ράφι προστίθεται στα σενάρια για τον ΠΑΟΚ, μετά τους Νικ Καλάθη, Ουίλ Κλάιμπερν και Ναζ Μήτρου-Λονγκ, με τους «ασπρόμαυρους» να δείχνουν διάθεση να κάνουν θόρυβο στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.
Τη φετινή σεζόν, ο Μπράουν μέτρησε 12 συμμετοχές στην EuroLeague με την Αρμάνι Μιλάνο, έχοντας κατά μέσο όρο 5,8 πόντους και 2,7 ασίστ σε 15 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...