Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Efsyn.gr

Η πρώτη δήλωση Αγαπηδάκη μετά την μίνι περιπέτεια υγείας: «Λίγη ξεκούραση και συνεχίζουμε»

Με μια σύντομη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε η Ειρήνη Αγαπηδάκη την μικρή περιπέτεια υγείας που είχε το μεσημέρι της Παρασκευής.
Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας έγραψε χαρακτηριστικά «Ευγνώμων στις νοσηλεύτριες, τους γιατρούς που μας φροντίζουν. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις αμέτρητες ευχές. Τίποτε σοβαρό, λίγη ξεκούραση και συνεχίζουμε τη δουλειά, για όσα οφείλουμε στους πολίτες.»

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη αισθάνθηκε αδιαθεσία χθες κατά τη διάρκεια της θυελλώδους συνεδρίασης στη Βουλή. Μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής και στη συνέχεια αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Όπως ενημέρωσαν και οι γιατροί, η αναπληρώτρια υπουργός ήταν καλά στην υγεία της και υποβλήθηκε σε προληπτικές εξετάσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...