Τελευταία νέα
Μητσοτάκης για τα 34 χρόνια από τη δολοφονία Αρξαλιάν: «Η Δημοκρατία πάντα νικά το μίσος, δεν σας φοβόμαστε!» Επαναφορά Νίκου Σουρμελίδη στη διεύθυνση της «Αυγής» Ακρίτα: Θα στηρίξω Δούρου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Ακροδεξιός με το σπαθί του ο Πλεύρης Νέα βόμβα στην υπόθεση Predator: Ο Ταλ Ντίλιαν δηλώνει ότι ο ίδιος πούλησε το λογισμικό στην Ελλάδα Ο Κακλαμάνης «βλέπει» εκλογές το φθινόπωρο: «Μπορεί να είναι η θεραπεία στην πολιτική τοξικότητα» Και ο πρώην δήμαρχος Άργους υπερασπίζεται τους δύο αστυνομικούς: «Το κράτος έκανε τεράστιο λάθος, αντί να τους υποστηρίξει τους έκλεισε φυλακή» ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας και συγκέντρωση στις 12:00 στα Προπύλαια Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης: The Odyssey – Defy the Gods, η εικαστική έκθεση εμπνευσμένη από την Οδύσσεια του Nolan Πειραιάς: Νεαρό ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε αυτοκίνητο Χίος: Πρόσφυγες απειλούν να αυτοπυρποληθούν – «Δεν αντέχουμε άλλο εδώ, θέλουμε να φύγουμε» Πολάκης για ΣΥΡΙΖΑ: «Σίγουρα μπορώ να βάλω τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, η Ρένα Δούρου δεν μπορεί» Η διατλαντική εμπορική συμφωνία ΕΕ–ΗΠΑ: Θεσμική ολοκλήρωση και επισφαλής σταθερότητα
Newsauto.gr

Η Ρώμη ετοιμάζεται για τη μεγάλη γιορτή της Vespa

Η Αιώνια Πόλη φιλοξενεί από τις 25 έως τις 28 Ιουνίου τους εορτασμούς για τα 80 χρόνια της Vespa, με χιλιάδες φίλους της μάρκας από όλο τον κόσμο.

Η Ρώμη ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση που έχει διοργανωθεί ποτέ για τη Vespa, γιορτάζοντας τα 80 χρόνια από τη γέννηση του εμβληματικού ιταλικού scooter. Από τις 25 έως τις 28 Ιουνίου, η ιταλική πρωτεύουσα θα φιλοξενήσει το «VESPA ROMA 2026 – 80 YEARS OF AN ICON», μια τετραήμερη γιορτή αφιερωμένη σε ένα παγκόσμιο σύμβολο ελευθερίας, στυλ και ιταλικού τρόπου ζωής.

Κέντρο των εκδηλώσεων θα αποτελέσουν το Foro Italico και το Stadio dei Marmi, τα οποία θα μετατραπούν σε ένα τεράστιο Χωριό Vespa. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία της μάρκας μέσα από σπάνια ιστορικά μοντέλα, τη σύγχρονη γκάμα της Vespa, συλλογές lifestyle προϊόντων και ειδικές εκθέσεις.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, δεκάδες χιλιάδες Vespisti αναμένεται να ταξιδέψουν στη Ρώμη από περισσότερες από 60 χώρες, δημιουργώντας μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις φίλων της Vespa που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ. Ανάμεσά τους θα βρίσκεται και μια μεγάλη ελληνική ομάδα που θα στηρίξει το τεράστιο ορόσημο της ιταλικής μάρκας.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου Piaggio, Ματέο Κολανίνο, χαρακτήρισε την εκδήλωση ως «τη μεγαλύτερη γιορτή στην ιστορία της Vespa», επισημαίνοντας ότι η μάρκα βρίσκεται πλέον κοντά στο ορόσημο των 20 εκατομμυρίων οχημάτων παγκοσμίως.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλίες, εκθέσεις, αγώνες δεξιοτεχνίας, διεθνείς διοργανώσεις Vespa Club και πλήθος ψυχαγωγικών δράσεων. Ξεχωρίζει η μεγάλη παρέλαση του Σαββάτου 27 Ιουνίου, όταν χιλιάδες Vespa κάθε εποχής θα διασχίσουν τα πιο εμβληματικά σημεία της Ρώμης.

Η αυλαία θα πέσει την Κυριακή 28 Ιουνίου με τον παραδοσιακό Διαγωνισμό Κομψότητας, όπου θα παρουσιαστούν μερικά από τα πιο σπάνια και συλλεκτικά μοντέλα στην ιστορία της Vespa.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες εξατμίσεις; Η Indian τις λανσάρει στα μοντέλα της

Τι μπορείς να κάνεις με την CFMoto Dual 250 στο νησί; (+video)

Νέα μειωμένη τιμή για την Zontes 703F

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...

TOYOTA Hilux 2026: Νέα γενιά με υβριδική και ηλεκτρική τεχνολογία

.tdi_2,.tdi_2 .tdc-columns{min-height:0}.tdi_2,.tdi_2 .tdc-columns{display:block}.tdi_2 .tdc-columns{width:100%}.tdi_2:before,.tdi_2:after{display:table} .tdi_4{vertical-align:baseline}.tdi_4>.wpb_wrapper,.tdi_4>.wpb_wrapper>.tdc-elements{display:block}.tdi_4>.wpb_wrapper>.tdc-elements{width:100%}.tdi_4>.wpb_wrapper>.vc_row_inner{width:auto}.tdi_4>.wpb_wrapper{width:auto;height:auto} Το αειθαλές TOYOTA Hilux συνεχίζει […]