Τελευταία νέα
Σε βαθιά υπαρξιακή κρίση το ΠΑΣΟΚ! Θυμήθηκε την … “υπουργοποίηση” Αποστολάκη! “Ξαναζεσταμένος” Έβρος! Σφοδρά πυρά ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη για υποκρισία! Στέφανος Κασσελάκης: Βίντεο στο TikTok για την περιοδεία του στη Θεσσαλία με backstage και αποκαλύψεις Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στο ΠΑΣΟΚ για τα περί «υπουργοποίησης» του Ευάγγελου Αποστολάκη Μητσοτάκης από την Κομοτηνή: Το νοσοκομείο κατασκευάζεται για να εξυπηρετήσει χριστιανούς και μουσουλμάνους Μητσοτάκης-”Χουντική”επίθεση στην Νομική-Πανηγυρίζει την αστυνομική βαρβαρότητα κατά αλληλέγγυων στους Παλαιστίνιους ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ.Μητσοτάκης προσπαθεί προεκλογικά να «χαϊδέψει» τα ακροδεξιά ένστικτα μερίδας των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Με μια υποκριτική επίσκεψη στον Έβρο επέλεξε ο κ. Μητσοτάκης να ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία Μητσοτάκης: Η Ελλάδα υπερασπίζεται με αυτοπεποίθηση την εθνική της κυριαρχία Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα υπερασπίζεται με αυτοπεποίθηση την εθνική της κυριαρχία και τα κυριαρχικά της δικαιώματα Μητσοτάκης: Γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν τα πανεπιστήμια γης μαδιάμ Ο Στέφανος Κασσελάκης παρακολούθησε την παρέλαση για τα 104 χρόνια απελευθέρωσης της Θράκης
Gonews.gr

Η τεχνητή νοημοσύνη «εισβάλει» στα αυτοκίνητα

/* custom css */
.tdi_2_116{
min-height: 0;
}

/* custom css */
.tdi_4_015{
vertical-align: baseline;
}

 
Η DS Automobiles, ενσωματώνει πλέον το ChatGPT στα μοντέλα της. Η επανάσταση στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας μόλις ξεκίνησε!
 
Η τεχνητή νοημοσύνη πλέον μπαίνει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και μας προετοιμάζει για ένα «αύριο» που κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί.
Το ChatGPT είναι ένα παραγωγικό μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης. Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιεί γλωσσικά μοντέλα για την κατανόηση και τη δημιουργία μιας φυσικής και ρευστής αλληλεπίδρασης.
Μαθαίνοντας από τεράστιες ποσότητες δεδομένων, το ChatGPT μπορεί να απαντήσει σε μια εντυπωσιακή ποικιλία ερωτήσεων και να παρέχει ακριβείς και σχετικές πληροφορίες.
Στοιχεία τα οποία θέλει να αξιοποιήσει η DS Automobiles.
Το DS IRIS SYSTEM, που διατίθεται σε ολόκληρη τη σειρά DS 3, DS 4, DS 7 και DS 9, είναι εμπλουτισμένο με ChatGPT AI για να επιτρέπει στους χρήστες να έχουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία αλληλεπίδρασης μέσα στο όχημα.

Εξασφαλίζοντας την πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες, καθώς και τη δυνατότητα να ολοκληρώνουν ένα πλήθος εργασιών. Χάρη στην ενσωμάτωση αυτού του νέου χαρακτηριστικού, το σύστημα αναγνώρισης φωνής του DS κατά την διάρκεια της οδήγησης, μετατρέπεται σε ψηφιακό βοηθό!
Αν για παράδειγμα βρισκόσαστε στη Γαλλία, καθώς οδηγείτε, ρωτάτε το DS IRIS SYSTEM τι θα μπορούσατε να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια ενός απογεύματος στο Μπορντό. Ή του ζητάτε να σας απαριθμήσει τα πιο όμορφα έργα τέχνης που φυλάσσονται στο Μουσείο του Λούβρου.
Ή ακόμα και να επινοήσει ένα κουίζ για το αγαπημένο σας θέμα ή να δημιουργήσει μια παιδική ιστορία, προσφέροντας μια εντελώς νέα διάσταση στην αλληλεπίδραση μεταξύ του οδηγού και του οχήματος.
Για την ενεργοποίηση του συστήματος χρειάζεται απλώς να μιλήσετε στο σύστημα λέγοντας “OK IRIS” ή να πατήσετε το ειδικό κουμπί στο τιμόνι.
Σε κάθε περίπτωση, η φωνητική αλληλεπίδραση ξεκινά με ασφάλεια, χωρίς να πάρετε τα μάτια σας από το δρόμο ή τα χέρια σας από το τιμόνι.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ξεκινά την πρώτη πιλοτική φάση σε 5 χώρες της Ευρώπης. Σε Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία και Ιταλία, προσφέρεται το ChatGPT στους πρώτους 20.000 εγγεγραμμένους χρήστες με το DS IRIS SYSTEM με διάρκεια έξι μηνών και χωρίς επιπλέον κόστος.
Ο Olivier François, επικεφαλής της DS Automobiles, αναφέρει:
«Αποστολή μας στην DS είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μοναδική εμπειρία κατά την διάρκεια της οδήγησης. Ως πρωτοπόροι στην ενσωμάτωση του ChatGPT στον κόσμο της αυτοκίνησης, καθιστούμε προσιτή μια δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη που είναι ρευστή, διαισθητική και καθηλωτική, μετατρέποντας κάθε ταξίδι σε μια μοναδική εμπειρία. Πρόκειται για μια επανάσταση υψηλής τεχνολογίας με απεριόριστες δυνατότητες που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κοινωνικούς μετασχηματισμούς του 21ου αιώνα».

Ο Yves Bonnefont , Chief Software Officer της Stellantis, προσθέτει:
«Ακόμη και αν γνωρίζουμε όλες τις εσωτερικές λειτουργίες και τους δυαδικούς υπολογισμούς που επιτρέπουν στο ChatGPT να αλληλεπιδρά με τον χρήστη του, κρύβεται μια γοητεία στο πώς λειτουργεί αυτό το μοντέλο συνομιλητικής τεχνητής νοημοσύνης. Η ικανότητά του να αλληλεπιδρά είναι σίγουρα μία από τις πιο εντυπωσιακές εφαρμογές που εισήγαγε ο συγκεκριμένος αλγόριθμος της τεχνητής νοημοσύνης το περασμένο έτος σε όλο τον κόσμο.
Από τότε που το ChatGPT είναι διαθέσιμο, εργαστήκαμε για να το ενσωματώσουμε στα δικά μας συστήματα. Πλέον, είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε οι πρώτοι που προσφέρουμε αυτή την καινοτομία στην Ευρώπη. Αυτή ακριβώς η εξέλιξη, αποτελεί μέρος της βασικής εστίασης της Stellantis, στο πλαίσιο της στρατηγικής Dare Forward 2030».

/* custom css */
.tdi_6_5b6{
min-height: 0;
}

/* custom css */
.tdi_8_b8f{
vertical-align: baseline;
}
var block_tdi_9_c56 = new tdBlock();
block_tdi_9_c56.id = “tdi_9_c56”;
block_tdi_9_c56.atts = ‘{“custom_title”:”u03a0u03a1u039fu03a3u03a6u0391u03a4u0391 u0391u03a1u0398u03a1u0391″,”limit”:”8″,”tdc_css”:””,”separator”:””,”custom_url”:””,”block_template_id”:””,”m16_tl”:””,”m16_el”:””,”post_ids”:””,”category_id”:””,”category_ids”:””,”tag_slug”:””,”autors_id”:””,”installed_post_types”:””,”sort”:””,”offset”:””,”show_modified_date”:””,”el_class”:””,”td_ajax_filter_type”:””,”td_ajax_filter_ids”:””,”td_filter_default_txt”:”All”,”td_ajax_preloading”:””,”f_header_font_header”:””,”f_header_font_title”:”Block header”,”f_header_font_settings”:””,”f_header_font_family”:””,”f_header_font_size”:””,”f_header_font_line_height”:””,”f_header_font_style”:””,”f_header_font_weight”:””,”f_header_font_transform”:””,”f_header_font_spacing”:””,”f_header_”:””,”f_ajax_font_title”:”Ajax categories”,”f_ajax_font_settings”:””,”f_ajax_font_family”:””,”f_ajax_font_size”:””,”f_ajax_font_line_height”:””,”f_ajax_font_style”:””,”f_ajax_font_weight”:””,”f_ajax_font_transform”:””,”f_ajax_font_spacing”:””,”f_ajax_”:””,”f_more_font_title”:”Load more button”,”f_more_font_settings”:””,”f_more_font_family”:””,”f_more_font_size”:””,”f_more_font_line_height”:””,”f_more_font_style”:””,”f_more_font_weight”:””,”f_more_font_transform”:””,”f_more_font_spacing”:””,”f_more_”:””,”m16f_title_font_header”:””,”m16f_title_font_title”:”Article title”,”m16f_title_font_settings”:””,”m16f_title_font_family”:””,”m16f_title_font_size”:””,”m16f_title_font_line_height”:””,”m16f_title_font_style”:””,”m16f_title_font_weight”:””,”m16f_title_font_transform”:””,”m16f_title_font_spacing”:””,”m16f_title_”:””,”m16f_cat_font_title”:”Article category tag”,”m16f_cat_font_settings”:””,”m16f_cat_font_family”:””,”m16f_cat_font_size”:””,”m16f_cat_font_line_height”:””,”m16f_cat_font_style”:””,”m16f_cat_font_weight”:””,”m16f_cat_font_transform”:””,”m16f_cat_font_spacing”:””,”m16f_cat_”:””,”m16f_meta_font_title”:”Article meta info”,”m16f_meta_font_settings”:””,”m16f_meta_font_family”:””,”m16f_meta_font_size”:””,”m16f_meta_font_line_height”:””,”m16f_meta_font_style”:””,”m16f_meta_font_weight”:””,”m16f_meta_font_transform”:””,”m16f_meta_font_spacing”:””,”m16f_meta_”:””,”m16f_ex_font_title”:”Article excerpt”,”m16f_ex_font_settings”:””,”m16f_ex_font_family”:””,”m16f_ex_font_size”:””,”m16f_ex_font_line_height”:””,”m16f_ex_font_style”:””,”m16f_ex_font_weight”:””,”m16f_ex_font_transform”:””,”m16f_ex_font_spacing”:””,”m16f_ex_”:””,”ajax_pagination”:””,”ajax_pagination_infinite_stop”:””,”css”:””,”td_column_number”:3,”header_color”:””,”color_preset”:””,”border_top”:””,”class”:”tdi_9_c56″,”tdc_css_class”:”tdi_9_c56″,”tdc_css_class_style”:”tdi_9_c56_rand_style”}’;
block_tdi_9_c56.td_column_number = “3”;
block_tdi_9_c56.block_type = “td_block_21”;
block_tdi_9_c56.post_count = “8”;
block_tdi_9_c56.found_posts = “11289”;
block_tdi_9_c56.header_color = “”;
block_tdi_9_c56.ajax_pagination_infinite_stop = “”;
block_tdi_9_c56.max_num_pages = “1412”;
tdBlocksArray.push(block_tdi_9_c56);
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Η τεχνητή νοημοσύνη «εισβάλει» στα αυτοκίνητα

gonews – 0

 
Η DS Automobiles, ενσωματώνει πλέον το ChatGPT στα μοντέλα της. Η επανάσταση στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας μόλις ξεκίνησε!
 

Η τεχνητή νοημοσύνη πλέον μπαίνει για τα…

Το CUPRA Tavascan στο…χωριό του (video)

gonews – 0

 
Το CUPRA Tavascan κάνει ένα ταξίδι στον στον τόπο καταγωγής του, για να ανακαλύψει τις…οικολογικές του ρίζες.
 

Το Tavascan δεν είναι απλά το πρώτο SUV…

40o Ράλι Σπριντ Κορίνθου

gonews – 0

Οι Πάνος Ισμαήλος-Κωνσταντίνος Σούκουλης ήταν οι νικητές του 40ού Ράλι Σπριντ Κορίνθου.
 

Στην ειδική διαδρομή «Χιλιομόδι» φιλοξενήθηκε το Ράλι Σπριντ Κορίνθου. Στο τερματισμό έφτασαν τελικά…

NISSAN Hyper Adventure: Απόδραση στο μέλλον

gonews – 0

 
Ταξίδια στη φύση, με ασφάλεια και άνεση, έχοντας την απαραίτητη ηλεκτρική ενέργεια υπόσχεται το πρωτότυπο NISSAN Hyper Adventure

 

Μετά το πρωτότυπο ηλεκτρικό Hyper Urban, το…

AUDI Q4 e-tron: Νέες ισχυρότερες εκδόσεις – Τιμές

gonews – 0

 
Η AUDI, εμπλουτίζει την γκάμα των Q4 e-tron και Q4 e-tron Sportback με νέες εκδόσεις που προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις και αυξημένη αυτονομία.
 

Η…ηλεκτρική οικογένεια των…

Toyota Dream Car Contest: Τα παιδιά ζωγραφίζουν το μέλλον

gonews – 0

 
Η TOYOTA προσκαλεί τα παιδιά να δημιουργήσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους, συμμετέχοντας στο διαγωνισμό ζωγραφικής “Toyota Dream Car Contest”.
Για 17η χρονιά η TOYOTA…

Φθινοπωρινό και πάλι το Ράλι Ακρόπολις

gonews – 0

Από τις 5-8 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το Ράλι Ακρόπολις, το οποίο θα είναι ο 10ος αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA για το…

Οι τιμές της MERCEDES-BENZ CLA 2023 facelift

gonews – 0

 

Μικρές αισθητικές αλλαγές, πλουσιότερο εξοπλισμό και εξηλεκτρισμένους κινητήρες περιλαμβάνει η ανανέωση της MERCEDES-BENZ CLA.
 

 

Το «φρεσκάρισμα» των μοντέλων της MERCEDES-BENZ συνεχίζεται. Μετά την ανανέωση των…

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...