Τελευταία νέα
Γενέθλια και ορκωμοσία σήμερα για τον Στέφανο Κασσελάκη ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη για Μπρατάκο – Παπασταύρου: Και αυτή η κρίση αγγίζει ευθέως το Μέγαρο Μαξίμου Μετά την πρόταση δυσπιστίας το Μαξίμου ψάχνει τους αντικαταστάτες Μπρατάκου και Παπασταύρου: Επικρατέστεροι Μυλωνάκης και Παπαθάνασης Μητσοτάκης: Δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο – Καμία συγκάλυψη στα Τέμπη, ανιστόρητος ο Κασσελάκης Κασσελάκης: «Κύριε Μητσοτάκη, διοικείτε μία οργάνωση υπό διάλυση – Σας επαναφέρω την πρότασή μου για αξιοπρεπή αποχώρηση» Αμόκ Μητσοτάκη με τυφλές επιθέσεις κατά πολιτικών αρχηγών, κομμάτων, Συγκροτημάτων Τύπου και επιχειρηματιών! Διολίσθηση σε άκρατη συνωμοσιολογία και ούτε μια κουβέντα συνριβής για τους 57 νεκρούς στα Τέμπη Κ.Μητσοτάκης vs Β.Μαρινάκη-«Δεν συγκυβερνώ παράκεντρα-Να εμφανιστεί πολιτικά και να κριθεί» Πρόταση δυσπιστίας: Απορρίφθηκε με ψήφους 159 κατά έναντι 141 υπέρ Σόου Μητσοτάκη στη συζήτηση για την πρόταση μομφής – Επέμεινε να βλέπει «συμφέροντα» πίσω από την αντιπολίτευση, χωρίς να πει λέξη για τις παραιτήσεις των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» το πιο σύντομο ανέκδοτο Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας με 159 «Όχι» ΣΥΡΙΖΑ: Η τραγική εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη προσβάλλει τη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών

Η Χαρά Καφαντάρη στα νοσοκομεία της Δυτικής Αθήνας

03/03/2021

Την Δευτερα (01/03) η Βουλευτής Δυτικής Αθήνας και Αν. Τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Χαρά Καφαντάρη, μαζί με τον Γ. Καπλάνη, Δημοτικό Σύμβουλο και πρώην Δήμαρχο Δήμου Αγίας Βαρβάρας και την Β. Καλφοπούλου, μέλος της Νομαρχιακής Δυτικής Αθήνας, περιόδευσαν στους χώρους του Νοσοκομείων ΑΤΤΙΚΟΝ και Η Αγία Βαρβάρα. Αφορμή η πίεση που δέχεται το σύστημα υγείας λόγω της πανδημίας και οι χειρισμοί της Κυβέρνησης και πιο συγκεκριμένα της 2ης ΥΠΕ.
Το δημόσιο σύστημα υγείας και ειδικότερα στην Δυτική Αθήνα δέχεται μεγάλη πίεση από την πανδημία Covid 19 και με τους χειρισμούς της Κυβέρνησης κινδυνεύει να καταστεί μονοθεματικό, δηλαδή αποκλειστικής αντιμετώπισης του κορωνοϊου. Σημειώνουμε ότι σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και το Σωματείο Εργαζομένων του ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ, την οποία η Χαρά Καφαντάρη μαζί με τους υπόλοιπους Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία του Δυτικού Τομέα, κατέθεσε ως Αναφορά προς το Υπουργείο Υγείας, σήμερα.

Η πολιτική της Κυβέρνησης αφήνει εκτός συστήματος υγείας χρόνια πάσχοντες συμπολίτες μας, καθώς δεν ενισχύει το ΕΣΥ με προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή (ΜΕΘ), ενώ σταδιακά υποβαθμίζει και την Πρωτοβάθμια Βαθμίδα Υγείας.
Κατά την επίσκεψη, η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον Διοικητή του ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ, όπου και εξέθεσε τα προβλήματα λειτουργίας του Νοσοκομείου, ενώ δεν κατέστη δυνατή η συνάντηση με το Σωματείο, καθώς σήμερα ήταν ημέρα εφημερίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι πάντα παρών και στη Δυτική Αθήνα, καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις και παρακολουθεί τις εξελίξεις σταθερός στον αγώνα της ενδυνάμωσης του δημόσιου συστήματος υγείας σε όφελος των κατοίκων της περιοχής.

Διαβάστε επίσης...