Τελευταία νέα
Παύλος Μαρινάκης για τα μέτρα στη ΔΕΘ: Έμφαση σε μεσαία τάξη, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οικογένειες – Εξετάζεται η μείωση προκαταβολής φόρου Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Επίδαυρο για την παράσταση «Ίων» Ο Αδωνις πανηγυρίζει για την επέτειο του τέλους του εμφυλίου: «Ευτυχώς σώθηκε η Ελλάδα από την κομμουνιστική απειλή» Μητσοτάκης από τη Δυτική Μακεδονία: «Να τρέξουμε πιο γρήγορα» τα έργα και τις επενδύσεις Μέγαρα: Νεκρή 35χρονη οδηγός μοτοσικλέτας σε τροχαίο Πολάκης: «Δεν θα αλλάξω εγώ, ο Τσίπρας έφυγε – Με ενδιαφέρει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ» Ρατσισμός είναι η γενοκτονία στη Γάζα και όχι η αντίσταση στο έγκλημα του Ισραήλ – Εναλλακτική Παρέμβαση Δικηγόρων Αθήνας Τσίπρας ή Σαμαράς; Ποιος είναι ο πραγματικός αντίπαλος του Κυριάκου Μητσοτάκη; Η κρίσιμη αντίφαση της ελληνικής οικονομίας Μη μας (τα) ζαλίζουν κιόλας Ο καλύτερος (σπόνσορας) ας κερδίσει Πώς ο Μητσοτάκης άσπρισε τον Πλεύρη
Iatro.gr

Η Sobi στην πρώτη θέση της διεθνούς αξιολόγησης PatientView για τις αιμορραγικές διαταραχές

Η αξιολόγηση βασίστηκε στις απόψεις 65 οργανώσεων ασθενών από 31 χώρες.
Η Sobi κατέκτησε την πρώτη θέση στη διεθνή αξιολόγηση “The Corporate Reputation of Pharma – Bleeding Disorders Edition (2025/2026)” της PatientView, αναδεικνύοντας τη διαχρονική της δέσμευση να βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που ζουν με αιμορραγικές διαταραχές και να συνεργάζεται ουσιαστικά με την κοινότητα των ασθενών.
Η διάκριση αναγνωρίζει τη μακρόχρονη εμπειρία της Sobi στον τομέα της αιμορροφιλίας και των αιμορραγικών διαταραχών, καθώς και τη σταθερή συνεργασία της με τις οργανώσεις ασθενών και τους επαγγελματίες υγείας, με στόχο τη συνεχή βελτίωση της φροντίδας και της καθημερινότητας των ανθρώπων που ζουν με αυτές τις παθήσεις.
Στην αξιολόγηση συμμετείχαν 65 οργανώσεις ασθενών από 31 χώρες, οι οποίες αξιολόγησαν εννέα φαρμακευτικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο θεραπευτικό τομέα. Η αξιολόγηση βασίστηκε σε κριτήρια που θεωρούν σημαντικά οι ίδιες οι οργανώσεις ασθενών, όπως  η ποιότητα της ενημέρωσης και της επικοινωνίας, ο τρόπος συνεργασίας των εταιρειών με την κοινότητα των ασθενών, καθώς και η ανταπόκρισή τους στις ανάγκες της.
Ο κ. Άρης Παπαδάκος, Country Manager της Sobi για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, δήλωσε: «Η αναγνώριση αυτή έχει ιδιαίτερη αξία για εμάς, καθώς προέρχεται από τις ίδιες τις οργανώσεις ασθενών και επιβεβαιώνει τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με την κοινότητα των ανθρώπων που ζουν με αιμορραγικές διαταραχές. Η εμπιστοσύνη αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή, αλλά και ευθύνη να συνεχίσουμε να ακούμε και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της κοινότητας. Στη Sobi παραμένουμε προσηλωμένοι στην καινοτομία και στη συνεργασία με όλους όσοι συμβάλλουν στη φροντίδα των ανθρώπων που ζουν με αιμορραγικές διαταραχές, με στόχο να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ουσιαστικό αντίκτυπο στη ζωή τους.»
The post Η Sobi στην πρώτη θέση της διεθνούς αξιολόγησης PatientView για τις αιμορραγικές διαταραχές appeared first on www.iatro.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...