Συναγερμός σήμανε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν οι Αρχές ενημερώθηκαν για μοτοσικλετιστή που κινούνταν σε κεντρικό σημείο της πόλης μεταφέροντας καραμπίνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Εγνατία και Συγγρού, όπου ο δικυκλιστής εντοπίστηκε να μεταφέρει το όπλο δεμένο στην πίσω σχάρα της μοτοσικλέτας του. Η καραμπίνα, σύμφωνα με το thestival.gr, βρισκόταν μέσα σε ειδική θήκη και ήταν ασφαλισμένη.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, της «Ζ» και της ΟΠΚΕ να σπεύδουν στο σημείο. Οι συγκεκριμένες δυνάμεις είχαν μόλις αποδεσμευτεί από προηγούμενο συναγερμό για ειδοποίηση εκρηκτικού μηχανισμού στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Έλεγχο στον μοτοσικλετιστή με την καραμπίνα
Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον μοτοσικλετιστή και προχώρησαν σε έλεγχο τόσο του ίδιου όσο και της καραμπίνας. Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας κατείχε νόμιμα το όπλο και διέθετε τις προβλεπόμενες άδειες οπλοκατοχής και μεταφοράς.
Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου και αφού επιβεβαιώθηκε η νομιμότητα της κατοχής και μεταφοράς του όπλου, ο δικυκλιστής αφέθηκε να συνεχίσει κανονικά την πορεία του.
Δείτε εικόνες από τη Θεσσαλονίκη:
Άνδρας κυκλοφορούσε με την μοτοσικλέτα και μια καραμπίνα στη Θεσσαλονίκη / thestival.gr
Μοτοσικλετιστής με καραμπίνα στη Θεσσαλονίκη / thestival.gr
Διαβάστε περισσότερα
Efsyn.gr
