Τελευταία νέα
Μητσοτάκης από το Καστελλόριζο: «Σταθερότητα δεν σημαίνει υποχωρητικότητα» Το Τραγούδι της Ημέρας: Σιγά τις μαχαιριές σιγά [βίντεο] Κυψέλη: Συνάντηση Δούκα με «μετρόπληκτους» – Έρχονται νέες πρωτοβουλίες από τον Δήμο Αθηναίων Ο Αρης Βελουχιώτης, οι φυλακές της Αίγινας και κινηματογραφικές δραπετεύσεις Πανικός στο αέρα σε πτήση της Turkish Airlines: «Θα πεθάνουμε» [βίντεο] Μητσοτάκης: Ελληνικός ο πηγαίος κώδικας της “Ασπίδας του Αχιλλέα”-Σταθερότητα δεν σημαίνει υποχωρητικότητα Ανάρτηση Μητσοτάκη: «Επανάληψη» για τα μέτρα της ΔΕΘ – Απάντηση στις «μεμψιμοιρίες της αντιπολίτευσης» Κυριάκος Μητσοτάκης: Το κεντρικό λογισμικό διοίκησης και ελέγχου της «Ασπίδας του Αχιλλέα» θα είναι ελληνικό – Μεμψίμοιρες οι αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για τις εξαγγελίες της ΔΕΘ Κυριάκος Μητσοτάκης: Ολοκληρωμένο σχέδιο για την στήριξη των κατοίκων στο Καστελόριζο – Μεμψίμοιρες οι αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για τις εξαγγελίες της ΔΕΘ Διεθνής μελέτη με ελληνικό χρώμα: Ένας στους πέντε ασθενείς με καρκίνο κινδυνεύει από θρόμβωση – Το 8% απειλείται με έμφραγμα ή εγκεφαλικό AI: Οι ισχυροί της τεχνολογίας συμφώνησαν – Πρέπει να επιβραδυνθεί η ανάπτυξη της Τεχνητής Νοημοσύνης Ανατολικό Πήλιο: Δύο χωριά περιμένουν τους επισκέπτες του Σεπτεμβρίου – Όλη η γαλήνη του Αιγαίου σε μια απέραντη παραλία
Vipnews.gr

Θοδωρής Αθερίδης: Μέχρι τα 9 έτη της κόρης μου, ήμουν αλκοολικός

Θοδωρής Αθερίδης: Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη μάχη που έδωσε επί χρόνια με τον αλκοολισμό, από τον οποίο κατάφερε να ξεφύγει
Ο Θοδωρής Αθερίδης συμμετέχει αυτό το καλοκαίρι στην θεατρική παράσταση “Ανα-τίναξε την ανθισμένη αμυγδαλιά” και ο δημοσιογράφος, Γιάννης Βίτσας, τον συνάντησε μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά του, Κατερίνα Βρανά, σε μία από κοινού συνέντευξη.
Θοδωρής Αθερίδης: «Έφτασε το παιδί μου 9 χρονών μέσα σε μια θολούρα»
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη μάχη που έδωσε επί χρόνια με τον αλκοολισμό, από τον οποίο κατάφερε να ξεφύγει όταν πήρε τη γενναία απόφαση να απευθυνθεί στους Ανώνυμους Αλκοολικούς, ζητώντας βοήθεια.
Έχετε δηλώσει ότι υπήρξατε αλκοολικός. Τι σχέση έχει ο Θοδωρής Αθερίδης του σήμερα με εκείνον του παρελθόντος;
«Σίγουρα είναι πιο δυνατός. Είναι νηφάλιος, οξυδερκής, ειλικρινής. Όλα στη ζωή τα βλέπω πιο καθαρά γιατί το αλκοόλ είναι μια θολούρα – παρόλο που κι εκείνη την περίοδο ήμουν υπερενεργητικός και υπεραναλυτικός. Ο χαρακτήρας δεν αλλάζει. Διαφοροποιείται όμως ο τρόπος με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα», απαντά ο ηθοποιός.
«Η περίοδος της απεξάρτησης στους Ανώνυμους Αλκοολικούς διήρκεσε έξι μήνες. Θα διαρκούσε για χρόνια, αν είχα παραστάσεις την ώρα που γίνονταν οι συνεδρίες. Την εποχή που πήγα, ήταν η μόνη χρονιά που δεν έκανα θέατρο κι αυτό με βόλεψε πολύ. Με το που άρχισε το θέατρο, σταμάτησα, αλλά είχα πάρει τη δύναμη που χρειαζόμουν για να κρατηθώ», εξομολογείται στη συνέχεια ο Θοδωρής Αθερίδης, ενώ παραδέχεται πως η ανάγκη του να πει “τέρμα το αλκοόλ” προήλθε από το γεγονός ότι φοβήθηκε πολύ για την υγεία του.
«Όταν έγινα παππούς, νοηματοδοτήθηκε η ζωή μου ξανά. Παρακολουθώ αυτά τα ανθρωπάκια και είμαι εκεί, δίπλα τους, συμμεριζόμενος πάντα τις αγωνίες της κόρης μου. […] Έως τα 9 έτη της κόρης μου, ήμουν αλκοολικός. Μέσα σε μια θολούρα, έφτασε το παιδί μου 9 χρονών. Τώρα δεν έχω θολούρα», μοιράζεται ο Θοδωρής Αθερίδης.
The post Θοδωρής Αθερίδης: Μέχρι τα 9 έτη της κόρης μου, ήμουν αλκοολικός appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...