Τελευταία νέα
Μητσοτάκης: Στο Ελ Αλαμέιν την Τρίτη για την τριμερή Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου ΕΛ.Α.Σ.: Αποσπασματικές εξαγγελίες αντί για εθνικό σχέδιο υποδομών και μεταφορών Ανοίγει ο δρόμος για πρόωρες εκλογές στην Σερβία: Ζήτησε τη διάλυση της βουλής η κυβέρνηση Το μήνυμα των Dub Inc λίγο πριν τη συναυλία τους στην Αθήνα «Αντί να μου ζητήσουν συγγνώμη για τη Novartis, ζητούν και τα ρέστα», απαντά ο Γεωργιάδης στη μήνυση του ΣΥΡΙΖΑ για τα «αδιευκρίνιστα ποσά» Πάνω από 5 δισ. ευρώ οι ελληνικές εξαγωγές για 4ο συνεχόμενο μήνα – Αύξηση 15,9% τον Ιούλιο Πτώση 13χρονης από ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη: Δίωξη για έκθεση στο νεαρό που τη συνόδευε Πυρά Νυφούδη κατά Μητσοτάκη: «Ο πρωθυπουργός έχει άγνοια από την πραγματική οικονομία» Όσκαρ 2027: Η «Σπασμένη Φλέβα» του Γιάννη Οικονομίδη επίσημη υποψηφιότητα της Ελλάδας  Μήνυμα Σάντσεθ κατά της ακροδεξιάς μετά τη νίκη του AfD: «Το μίσος τους είναι η πρόοδός μας» Ανήμπορος και φοβισμένος «Ωραία που τα λες / μα έλα που σε ξέρω»
Iskra.gr

Θρίαμβος του AFD : Βάζουν ”ταμπέλες” , δεν βλέπουν την ουσία

Λύσσαξαν κόμματα , τηλεοράσεις , ραδιόφωνα , σχολιαστές κλπ να ονομάζουνε σαδιστικά το Afd που θριάμβευσε στις εκλογές της Σαξωνίας στη Γερμανία και είναι δημοσκοπικά πρώτο σε παγγερμανικό επίπεδο ως ”ακροδεξιό” .
Εντάξει , ”ακροδεξιό” λοιπόν το Afd . Να το δεχθούμε παρά το γεγονός ότι χρειάζεται πολύ συζήτηση και όχι εύκολες παραταξιακές ετικέτες οι οποίες δεν αντιπροσωπεύουν τις σημερινές σεισμικές ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό .
Αφού λοιπόν το Afd είναι ”ακροδεξιό” τότε τι είναι όλα τα άλλα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου που μανιωδώς στηρίζουν τον πόλεμο στην Ουκρανία , διακατέχονται από αντιρωσική υστερία , κλείνουν τα μάτια στον ευρωολοκληρωτισμό κλπ.κλπ ;
Τι περιμένουμε για να ξυπνήσουμε ; Την πλήρη κατάρρευση της ευρωενωσιακής δεσποτείας και τον Γ’ΠΠ ; 
Ν.Ζ.
The post Θρίαμβος του AFD : Βάζουν ”ταμπέλες” , δεν βλέπουν την ουσία appeared first on iskra.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...