Τελευταία νέα
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Ζητά έως 100.000 δολάρια για ομιλίες στο Παλμ Μπιτς, μετά την απομάκρυνσή της Δημοσκόπηση GPO: Στο «ψυχολογικό όριο» του 25% η ΝΔ – Εκτός Βουλής Κασιδιάρης & Καρυστιανού Δημοσκόπηση GPO για το iefimerida: Στο 29,4% η ΝΔ, κερδίζει πόντους το ΠΑΣΟΚ έναντι Τσίπρα -“Κατάρρευση” Καρυστιανού Τουρκολιβυκό μνημόνιο: Πως κινήθηκε η Τουρκία και τι δεν έκανε η Ελλάδα «Εμείς παίρνουμε ψήφους με τα σπόρια από τα ρόδια και η κυβέρνηση με επιδοτήσεις»: Η αιχμηρή ατάκα Τσίπρα στα Τρίκαλα Φιντάν: «Θέλουμε γραπτή ειδοποίηση για το καλώδιο, όχι προφορική -Να μην διαταραχτεί το status quo» Φιντάν:Δεν προβάλλουμε αντιρρήσεις για το καλώδιο-Zητάμε γραπτή ειδοποίηση ώστε να μη διαταραχθεί το status quo Μύρισε βροχή το χώμα Αποταγή της ευγενούς τυφλώσεως Το μέλλον εντάξει, το παρόν δεν βλέπεται… «Mural» και στα μούτρα σας ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα απορρίπτει την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή της Λιβύης
Efsyn.gr

Ιράν: Στη δημοσιότητα βίντεο με τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ – Δεν προσδιορίζεται ο χρόνος που γυρίστηκε

Το ημιεπίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Mehr έδωσε στη δημοσιότητα ένα σύντομο βίντεο που δείχνει τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ να κάθεται και να μιλάει κατά τη διάρκεια ενός «θρησκευτικού μαθήματος», όπως το χαρακτήρισε.
Το βίντεο έρχεται στο φως έπειτα από αναφορές ότι ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Μάλιστα, ο υπαρχηγός της οργάνωσης Μπασίτζ, Κασέμ Κουραϊσί, είχε δηλώσει νωρίτερα, ότι θα δημοσιοποιηθεί προσεχώς βιντεοσκοπημένο υλικό με τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ «μεταξύ ανθρώπων κι έξω στους δρόμους, όπως επίσης, σε συναντήσεις με διοικητές των ενόπλων δυνάμεων».
Πάντως, το Mehr δεν παρείχε ημερομηνία λήψης του βίντεο ή την τοποθεσία που γυρίστηκε, δημιουργώντας εύλογα ερωτήματα για το εάν το υλικό αυτό είναι πρόσφατο και συντηρώντας τον προβληματισμό σχετικά με την υγεία του ανώτατου Ιρανού ηγέτη.

Νωρίτερα, κρατικά ΜΜΕ του Ιράν μετέδωσαν ότι ο Ιρανός πρόεδρος Μασούντ Πεζεσκιάν συνάντησε τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ γύρω στην έναρξη του τρίτου έτους της προεδρικής θητείας του στα τέλη Ιουλίου.
Ο Πεζεσκιάν έχει δώσει διαφορετικές εκδοχές κατά τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με την πρόσβαση που έχει στον Χαμενεΐ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...