Τελευταία νέα
Ισόπαλο το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης»: Ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες αλλά πρόσφερε γκολ-«δώρο» στον ΠΑΟΚ Καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου: Τι ισχύει με τη γαλλική ρηματική διακοίνωση στην Τουρκία Κώστας Ζαχαριάδης: «Πάτερ φαμίλιας των απευθείας αναθέσεων» ο Μητσοτάκης Ισόπαλο το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης»: Ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες αλλά πρόσφερε γκολ-«δώρο» στον ΠΑΟΚ Βερολίνο: Ακτιβιστές έβγαλαν τη γερμανική σημαία έξω από το κοινοβούλιο και έβαλαν μια μεγάλη παλαιστινιακή [βίντεο] Σκάνδαλο στη Nvidia: Η ερωτική σχέση του CEO με Κινέζα κατάσκοπο – Ξεκινά έρευνα η εταιρεία Κύκλοι Υπουργείου Ανάπτυξης: Με τα ψέματα της ΕΛΑΣ δεν αντιμετωπίζεται η ακρίβεια Καιρός: Γιατί εξακολουθούν οι έντονες κακοκαιρίες σε έναν πλανήτη που θερμαίνεται συνεχώς Axios: Η Βουλή των ΗΠΑ ετοιμάζεται να παραπέμψει τον Χέγκσεθ σε δίκη με τη «συνδρομή» των Ρεπουμπλικάνων Αλλαγή σελίδας στην ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ: Νέος πρόεδρος ο νεαρός επιστήμονας Ρομά Παναγιώτης Χαρίτος Ο Μητσοτάκης στις Σέρρες: Επίσκεψη στη Μονή Τιμίου Προδρόμου και στο χιονοδρομικό κέντρο Λαϊλιά ΥΠΑΝ: “Με τα ψέματα της ΕΛΑΣ δεν αντιμετωπίζεται η ακρίβεια”
Efsyn.gr

Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και συννεφιά – Πού αναμένονται βροχές

Γενικά αίθριος προβλέπεται σήμερα ο καιρός με τοπικές νεφώσεις, μικρή άνοδο της θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες στα ηπειρωτικά και ανέμους έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.
Σύμφωνα με το meteo, τις θερμές ώρες της ημέρας υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές κυρίως σε τμήματα της Πελοποννήσου.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 20-21 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 4 έως 25, στην Ήπειρο από 4 έως 25-26 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 6 έως 25 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 25, στην Κρήτη από 10 έως 23-24, στα Επτάνησα από 13 έως 24, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 8 έως 23 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Στο Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι από τις μεσημβρινές ώρες θα εξασθενήσουν σημαντικά και θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις.
Στην Αττική αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου (στα βόρεια και ανατολικά του νομού οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερες).
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...