Τελευταία νέα
Nations League: «Όρθια» η Ιταλία στο Παρίσι, θρίαμβοι για Βέλγιο και Πολωνία Ενωτικός Δένδιας από τον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη – Ποτέ δεν πλήγωσα τη ΝΔ» Η κακοκαιρία κλείνει τους δρόμους στην Κρήτη – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων Καύσιμα: Ο εκβιασμός Τραμπ και οι χαοτικές διαπραγματεύσεις για το ντίζελ που δίχασαν και εξόργισαν τους Ευρωπαίους Παναθηναϊκός: Επίδειξη δύναμης κόντρα στη Μακάμπι και «3 στα 3» στη Euroleague Αλ. Τσίπρας: «Μια χώρα που δεν παράγει δεν έχει ελπίδα» – Τι είπε στη συνάντηση με τους αλιείς Στήριξη Ρούμπιο σε Γκιλφόιλ και Κάθετο Διάδρομο- “Εκτιμούμε το έργο της” Λιακούλη κατά Μητσοτάκη: «Τεμάχισαν τον Όλυμπο – Απέκλεισαν τη Θεσσαλία» Διαρροή e-mail αποδήμων: Τι αποζημίωση πήρε πολίτης από το Δημόσιο Στο πλευρό των αλιέων ο Τσίπρας: Στο επίκεντρο τα προβλήματα του κλάδου Εντυπωσιακή η συγκέντρωση Δένδια στον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη» [βίντεο] Γρ. Θεοδωράκης: “Να μπει τέλος στο πάρτι της διαφθοράς και των απευθείας αναθέσεων”
Filathlos.gr

Και πάλι στον πάγκο ο Ελ Κααμπί: Οι ενδεκάδες στο Σκωτία-Μαρόκο

Ένα πολύ ενδιαφέρον και κρίσιμο παιχνίδι για την έκβαση του 3ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα λάβει χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου (20.06, 01:00) στο Φόξμπορο, με την Σκωτία να αντιμετωπίζει το Μαρόκο για τη 2η αγωνιστική του γκρουπ.
Πριν από λίγο έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες που επέλεξαν οι Στιβ Κλαρκ και Μοχάμεντ Ουαμπί, με τους Αφρικανούς να παίρνουν την απόφαση να αφήσουν στον πάγκο τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.
Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στη Βραζιλία, με τον φορ του Ολυμπιακού να βλέπει όλο το 90λεπτο από τον πάγκο.
Αναλυτικά οι ενδεκάδες:
Σκωτία (Στιβ Κλαρκ): Γκαν, Χάνλεϊ, Χέντρι, Τίρνεϊ, Πάτερσον, Χέντερσον, ΜακΤόμινεϊ, ΜακΓκιν, Κρίστι, Φέργκιουσον, Άνταμς.
Μαρόκο (Μοχάμεντ Ουαμπί): Μπόνο, Χακίμι, Ντιόπ, Ριάντ, Μαζράουι, Μπουαντί, Ελ Αϋναουί, Ουναχί, Σαϊμπάρι, Ελ Κανούς, Ντίαζ.
 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...