Τελευταία νέα
Σκάνδαλο στο ΝΑΤΟ: Πλαστά τιμολόγια 1 εκατ. ευρώ και δωροδοκίες για συμβάσεις πολεμικών πλοίων – Πέντε συλλήψεις Συναγερμός στην Πάτρα: Φοιτητής έπεσε από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας Συνάντηση Δένδια-Πιστόριους στην Κρήτη: Η Ελλάδα επιζητά στενότερη αμυντική συνεργασία με τη Γερμανία Κακοκαιρία: Πώς θα κινηθούν τα φαινόμενα την Πέμπτη – Ρόδος και Εύβοια μετρούν τις πληγές τους [εικόνες – βίντεο] Εξώσεις: Χιλιάδες Μαρικάρμεν και στην Ελλάδα – Οι αθέατες πλευρές της οικονομικής κρίσης Μεταμόρφωση: Αστυνομική καταδίωξη με επεισοδιακό φινάλε – ΙΧ προσέκρουσε σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα [βίντεο] Μητσοτάκης από Λάρισα: Υποσχέσεις για αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο στην αντλία – Προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα στον αγροτικό κόσμο ΑΑΔΕ: Πρωτοφανή ευρήματα στο λιμάνι Θεσσαλονίκης – Χιλιάδες μαχαίρια, στιλέτα και σπαθιά σε κοντέινερ με… γυαλιά ηλίου Βαθαίνει το ρήγμα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ντόρσεϊ: Εκτός αποστολής μετά το ξέσπασμα για το συμβόλαιο Μητσοτάκης: “Έρχεται δύσκολος χειμώνας – Καμία χώρα δεν είναι Γαλατικό Χωριό” Αλέξης Τσίπρας για πόντιση του καλωδίου: Παταγώδης αποτυχία της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής Κακοκαιρία: Θρήνος για τον 62χρονο που πέθανε στη Ρόδο – «Είχε πάρει σύνταξη αλλά έμεινε μέχρι το τέλος της σεζόν» [βίντεο]
Efsyn.gr

Κακοκαιρία: Θρήνος για τον 62χρονο που πέθανε στη Ρόδο – «Είχε πάρει σύνταξη αλλά έμεινε μέχρι το τέλος της σεζόν» [βίντεο]

Εργαζόμενος στον τουρισμό και μάλιστα πρόσφατα συνταξιοδοτημένος ήταν ο Βαγγέλης Γιομπλιάκης, ο άνδρας που έχασε τη ζωή του στα Στεγνά της Ρόδου εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε το νησί.
Ξενοδοχοϋπάλληλος και πατέρας δύο παιδιών ηλικίας 18 και 20 ετών, ο Βαγγέλης Γιομπλιάκης βρέθηκε στη Ρόδο προσωρινά, για να εργαστεί για σεζόν. Εν μέσω της τουριστικής περιόδου εκδόθηκε η σύνταξή του, συνέχισε όμως να μένει και να εργάζεται στο νησί μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν. Και σχεδίαζε μετά τη λήξη της, να επιστρέψει στον τόπο της μόνιμης κατοικίας του στη Βόρεια Ελλάδα – ένα σχέδιο το οποίο εντέλει δεν μπόρεσε ποτέ να υλοποιήσει.
Μιλώντας στο Open η αδελφή του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είχε βγει στη σύνταξη τον Ιούλιο, αλλά παρέμεινε στο νησί, ώστε να καλύψει τη θέση του μέχρι το τέλος της σεζόν».

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμεύσει σε κατηφορικό σημείο, κοντά σε ρέμα και δίπλα στη θάλασσα. Οι ισχυρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν ορμητική ροή νερού, η οποία παρέσυρε το όχημα και το έριξε στη θάλασσα.
Ο 62χρονος εγκλωβίστηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και δεν κατάφερε να βγει. Το όχημα ανασύρθηκε αργότερα με γερανό, και ο άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Η αδερφή του προσπαθούσε από το πρωί να επικοινωνήσει μαζί του, ανησυχώντας για την έντονη κακοκαιρία, και εντέλει έμαθε ότι ο αδερφός της είχε φύγει από τη ζωή.
Μετρούν τις πληγές τους μετά την θεομηνία
Οι εικόνες από την παραλία των Στεγνών στη Ρόδο, όπου έχασε τη ζωή του ο άνδρας, που παραπέμπουν σε παραλία χτυπημένη από «τσουνάμι».
Οχήματα, ομπρέλες και άλλες υποδομές στην ακτή έχουν υποστεί τρομακτικές ζημιές, όμως τίποτε δεν επισκιάζει τον θάνατο ενός ανθρώπου ο οποίος, κατά τις πρώτες πληροφορίες, αποπειράθηκε να μετακινήσει το όχημά του όταν εγκλωβίστηκε στα ορμητικά νερά.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...