Τελευταία νέα
Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Διακοπή κυκλοφορίας στον Προαστιακό – Ταλαιπωρία για 145 επιβάτες Εκλογές στη Ρωσία – Προς άνετη νίκη το κόμμα Πούτιν: 57,5% δείχνουν οι πρώτες εκτιμήσεις ΣΥΡΙΖΑ για Γερμανία: Η Αριστερά στο Βερολίνο ύψωσε τείχος στους φασίστες του AfD Γερμανία: Η Βάιντελ καλεί τη CDU να εγκαταλείψει το «τείχος προστασίας» απέναντι στην AfD Θάνατος Μαζωνάκη: Τι γνώριζε ο ΙΣΑ για το ιατρείο – «Καμία καταγγελία, κανένας εισαγγελέας» Καλαμάτα – Παναθηναϊκός 0-1: Ο Τεττέη έδειξε τον δρόμο στους «πράσινους» και έκαναν το 5/5 ΣΥΡΙΖΑ για Βερολίνο: «Ιστορική νίκη για την Αριστερά» – «Ύψωσε τείχος στους φασίστες του AfD» Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα θέλει να λειτουργήσει ως γέφυρα στον ΟΗΕ – Τα μηνύματα προς Τουρκία Μαίνεται η φωτιά στο Λασίθι: Νέο 112 για ετοιμότητα πέντε οικισμών Γεωργιάδης κατά Καρυστιανού: «Η “κβαντική ιατρική” δεν υφίσταται επιστημονικά» – Η απάντηση στις αναφορές για τα νανογιλέκα Γιάννης Δραγασάκης: Να συνεργαστούν οι προοδευτικές δυνάμεις Στα «μαχαίρια» Γεωργιάδης – Καρυστιανού: Η «κβαντική ιατρική», τα νανογιλέκα και η ολιστική προσέγγιση
Efsyn.gr

Καλαμάτα – Παναθηναϊκός 0-1: Ο Τεττέη έδειξε τον δρόμο στους «πράσινους» και έκαναν το 5/5

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να γίνει απειλητικός και ο Ανδρέας Τεττέη σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης απέναντι στην Καλαμάτα (0-1), με τους “πράσινους” να πανηγυρίζουν την 5η συνεχόμενη τους στο πρωτάθλημα κάνοντας το απόλυτο πριν την διακοπή των εθνικών ομάδων.
Με όρεξη να πιέσει από τα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης ήταν ο Παναθηναϊκός απέναντι στην νεοφώτιστη Καλαμάτα. Το σύνολο του Τζέικομπ Νέστρουπ ανέβασε την ένταση του, με τον Τεττέη να δείχνει τις προθέσεις του, με συμμετοχή στην πρώτη φάση στο 9ο λεπτό, με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ. Η μεγαλύτερη στιγμή ήρθε από τον Λιβάι Γκαρσία, που εκμεταλλεύτηκε την έκρηξη και την ταχύτητά του, αλλά το σουτ του που έκανε από τα δεξιά της περιοχής πήγε στο δοκάρι του Βασίλιεβιτς, προειδοποιώντας την ομάδα από την Μεσσηνία. Ο Ανδρέας Τεττέη είχε κρατήσει μια εξαιρετική ενέργεια για το πρώτο ημίχρονο, καθώς πέρασε τους Ντιαρά, Στρούνγκη και Ροντρίγκες και με κεραυνό εκτός περιοχής, νίκησε και τον Βασίλιεβιτς για το 1-0 του “τριφυλλιού” στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Καλαμάτα δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να απειλήσει ουσιαστικά τους “πράσινους”, οι οποίοι είχαν αρκετά καλές επιστροφές και γρήγορη μετάβαση στην επίθεση.
Στο δεύτερο μέρος, η Καλαμάτα έγινε πιο σφιχτή στην άμυνα της, με τους “πράσινους” να δίνουν ρυθμό στο ματς, έχοντας και την απαιτούμενη πίεση από τους γηπεδούχους. Στο 62′, ο Πινιέρο τρύπησε την άμυνα των πράσινων, ο Χάμζα ήταν φάτσα με το τέρμα, αλλά ο Πένια αντέδρασε σωστά. Στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Κατάλντι, εκείνος σούταρε, αλλά ο Ισπανός κίπερ ήταν πάλι εκεί. Η Καλαμάτα προσπάθησε στο τέλος να πιέσει όπως μπορούσε μπας και φτάσει στην ισοφάριση, ωστόσο, πέρα από μία υποψία ευκαιρίες του Κουρμινόφσκι στις καθυστερήσεις, που μπλόκαρε σαν σε προπόνηση ο Πένια, δεν μπόρεσε να φτιάξει κάτι άλλο. Κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός έφτασε τελικά στη νίκη με 1-0 στη Νίκαια και ολοκλήρωσε την αποστολή του φτάνοντας στο 5/5 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και τα 13 αήττητα ματς από την αρχή της σεζόν.
ΓΚΟΛ: – 32′ Τεττέη
ΚΙΤΡΙΝΗ: 42′ Αλόνσο, 73′ Ροντρίγκες – 44′ Κάνγκουα
ΚΟΚΚΙΝΗ: –
ΔΟΚΑΡΙ: – 23′ Γκαρσία
Καλαμάτα (Χριστοφιλέας): Βασίλιεβιτς, Καλουτσικίδης, Στρούνγκης, Ροντρίγκες, Αλόνσο (84′ Λιατσικούρας), Πινέιρο (84′ Κουρμινόφσκι ), Ντιαρά (84′ Χατζηθεοδωρίδης), Μπακαγιόκο (57′ Κατάλντι), Χάμζα, Μορέιρα, Μπολίβαρ
Παναθηναϊκός (Νέστρουπ): Πένια, Καλάμπρια, Ντε Φράι, Φαν Ντρόνγκελεν, Κυριακόπουλος, Καμαρά, Κάνγκουα (65′ Λούζα), Ουναΐ (65′ Ντέσερς), Αντίνο, Γκαρσία (90′ Ράστοντερ), Τεττέη (79′ Τσάπρας)

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...