Τελευταία νέα
Βαθμολογία Super League: Στο +4 ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός από τον δεύτερο, στον -8 ο ΠΑΟΚ από την κορυφή Ισόπαλο το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης»: Ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες αλλά πρόσφερε γκολ-«δώρο» στον ΠΑΟΚ Καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου: Τι ισχύει με τη γαλλική ρηματική διακοίνωση στην Τουρκία Κώστας Ζαχαριάδης: «Πάτερ φαμίλιας των απευθείας αναθέσεων» ο Μητσοτάκης Ισόπαλο το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης»: Ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες αλλά πρόσφερε γκολ-«δώρο» στον ΠΑΟΚ Βερολίνο: Ακτιβιστές έβγαλαν τη γερμανική σημαία έξω από το κοινοβούλιο και έβαλαν μια μεγάλη παλαιστινιακή [βίντεο] Σκάνδαλο στη Nvidia: Η ερωτική σχέση του CEO με Κινέζα κατάσκοπο – Ξεκινά έρευνα η εταιρεία Κύκλοι Υπουργείου Ανάπτυξης: Με τα ψέματα της ΕΛΑΣ δεν αντιμετωπίζεται η ακρίβεια Καιρός: Γιατί εξακολουθούν οι έντονες κακοκαιρίες σε έναν πλανήτη που θερμαίνεται συνεχώς Axios: Η Βουλή των ΗΠΑ ετοιμάζεται να παραπέμψει τον Χέγκσεθ σε δίκη με τη «συνδρομή» των Ρεπουμπλικάνων Αλλαγή σελίδας στην ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ: Νέος πρόεδρος ο νεαρός επιστήμονας Ρομά Παναγιώτης Χαρίτος Ο Μητσοτάκης στις Σέρρες: Επίσκεψη στη Μονή Τιμίου Προδρόμου και στο χιονοδρομικό κέντρο Λαϊλιά
Efsyn.gr

Καλαμάτα: 38χρονος πυροβόλησε κατά της 25χρονης πρώην συντρόφου του – Είχε στήσει καρτέρι κοντά στη δουλειά της

Ένα εξαιρετικά σοβαρό περιστατικό έμφυλης βίαςσημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο κέντρο της Καλαμάτας.
Ενας 38χρονος έστησε καρτέρι και πυροβόλησε κατά της πρώην συντρόφου του, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξουν τραυματισμοί. Ο άνδρας είχε νωρίτερα τηλεφωνήσει την 25χρονη και την είχε απειλήσει.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. ο άνδρας περίμενε την νεαρή σε σημείο κοντά στη δουλειά της και όταν την είδε πυροβόλησε εναντίον της με κυνηγετικό όπλο και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο όχημά του και τράπηκε σε φυγή. Λίγο αργότερα ο 38χρονος ενεπλάκη σε τροχαίο, χτυπώντας με το όχημά του σε άλλο αυτοκίνητο και εγκατέλειψε το σημείο.
Τελικά αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.
Σε βάρος του 38χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της 25χρονης.
Έπειτα από έρευνα, ακόμη, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο, το οποίο ανήκε σε 68χρονο, ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως και συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Συνελήφθη 38χρονος στη Μεσσηνία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενδοοικογενειακή απειλή καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα όπλα, περί προσωπικών δεδομένων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη ακόμα -1- άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
Συνελήφθη, σήμερα (23.9.2026) το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμάτας, 38χρονος ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακή απειλή, σε βάρος ημεδαπής.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενδοοικογενειακή απειλή, παράβαση των νομοθεσιών για τα όπλα, περί προσωπικών δεδομένων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την προανάκριση, σήμερα (23.9.2026) το πρωί, στην Καλαμάτα, ο 38χρονος αφού πρώτα επικοινώνησε τηλεφωνικά με την παθούσα, την απείλησε, ενώ στη συνέχεια, τη στιγμή που η παθούσα μετέβαινε στην εργασία της ο κατηγορούμενος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο κατά αυτής και ακολούθως επιβιβάστηκε στο όχημά του και τράπηκε σε φυγή.
Κατά τη διαφυγή του, ο ανωτέρω ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, προσκρούοντας με το όχημά του σε έτερο όχημα εγκαταλείποντας το σημείο.
Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες και επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, ο 38χρονος εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα και συνελήφθη.
Κατόπιν ερευνών που διενεργήθηκαν, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρησιμοποιηθέν κυνηγετικό όπλο, με άδεια σε ισχύ, το οποίο ανήκει σε 68χρονο ημεδαπό, ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως και συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Τέλος, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 38χρονος την 22.9.2026 το απόγευμα, είχε φωτογραφήσει την παθούσα χωρίς τη θέλησή της.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμάτας.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...