Τελευταία νέα
Μητσοτάκης: «Οι αρχηγοί όταν δεν πηγαίνουν καλά, πρέπει να κάνουν στην άκρη για να έρθει κάποιος άλλος» ΠΑΣΟΚ: «Ο κ. Μητσοτάκης που δεν “πράσσειν άλογα”, να μην ξεχνάει τα πεπραγμένα της κυβέρνησής του» Αναδρομικά και… αγύριστα σε συνταξιούχους Η Φανί Αρντάν στο Μεσολόγγι – Θα απαγγείλει ποίηση στον Κήπο των Ηρώων Γκράβα: Έντονη ανησυχία για την οσμή αερίου, στο σημείο κλιμάκιο μηχανικών – «Φοβόμαστε μη γίνουμε Βιολάντα» [βίντεο] «Κομμένοι» οι πρωταγωνιστές του δημοσιεύματος της WSJ από το “κάδρο” του Μάρκο Ρούμπιο – Στα «δίχτυα» της σκανδαλοθηρικής Daily Mail η Κίμπερλι Γκίλφοιλ Θεώνη Κουφονικολάκου: Καμία ανοχή στη βία λεκτική ή σωματική, καμία σεξιστική συμπεριφορά δεν μπορεί να γίνεται αποδεκτή Διαγραφή Κωνσταντόπουλου ζητά η ΕΛΑΣ Γεραπετρίτης για δημοσίευμα WSJ: Περιττό να κληθεί στο ΥΠΕΞ η Γκιλφόιλ – Δεν τέθηκε θέμα πίεσης ή απειλής Με τη ΝΔ κάτω από 25% ο Μητσοτάκης αποχωρεί Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι αλιείς – Αν δεν τηρηθούν οι δεσμεύσεις, θα επανέλθουν O Γεραπετρίτης δεν θα ζητήσεις εξηγήσεις από την Γκίλφοϊλ για το δημοσίευμα της WSJ – «Μου αρκούν οι διαβεβαιώσεις Παπασταύρου»
Libre.gr

Καλαφάτης για εμπρηστικές επιθέσεις: “Η Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται”

«Η Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται», τονίζει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Σταύρος Καλαφάτης, με αφορμή το μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων, τα ξημερώματα, σε κατοικίες στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.

«Όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες καταδικάζουμε τις εγκληματικές εμπρηστικές επιθέσεις στις οικίες των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Ζήση Ιωακείμοβιτς, Σάββα Αναστασιάδη και Αφροδίτης Νέστορα. Θρασύδειλοι κουκουλοφόροι δεν τρομοκρατούν και δεν εκφοβίζουν κανέναν. Η ανομία βρίσκει την κοινωνία απέναντι», τονίζει ο κ. Καλαφάτης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...