Τελευταία νέα
Βιβή Χαραλαμπογιάννη στο libre: Ειδική πρόβλεψη για καταβολή επιδόματος γέννησης από τους Δήμους «Καρφιά» Βούλτεψη κατά Ανδρουλάκη: Και στον Μαρξ άρεσε η καλοπέραση, αριστεροί φτωχοί δεν υπάρχουν Γκίλφοϊλ για Σούδα: «Ζωτικός κόμβος που προάγει την ασφάλεια» Φυλλοροεί η Νέα Αριστερά: Παραιτήθηκε και ο Αρ. Μπαλτάς ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: «Λυπάται και θυμώνει με την ακρίβεια. Μα ποιόν δουλεύει;» Πλακιάς κατά Καρυστιανού: Πού είναι όλοι αυτοί της αντιπολίτευσης που τρέχανε μαζί της για φωτογραφίες; ΣΥΡΙΖΑ: Μα ποιον δουλεύει ο Μητσοτάκης; Θ.Ρουσόπουλος στο 16ο συνέδριο της ΝΔ: Δεν φοβόμαστε την κριτική, απαντάμε στις φωτοβολίδες εντυπωσιασμού των αντιπάλων μας Οζγκιούρ Φερχάτ: Προφανώς γίνονται διεργασίες και το όνομα του Τσίπρα είναι στην επικαιρότητα Ο Δ.Κουτσούμπας στο 4ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Σαρακατσαναίων Πλακιάς κατά Καρυστιανού: Κατέθεσε ελλιπές κατηγορητήριο με αποτέλεσμα ο Κώστας Καραμανλής να παραπεμφθεί για πλημμέλημα Κύκλοι της Νέας Αριστεράς για την αποχώρηση του Φερχάτ Οζγκιούρ: Όλοι κρίνονται από τις επιλογές τους
Vipnews.gr

Καλομοίρα: «Περίπου για τρία χρόνια, έκλαιγα στην τουαλέτα μόνη μου»

Καλομοίρα: Η γνωστή τραγουδίστρια που ήρθε από την Αμερική στην Ελλάδα, μίλησε για την κατάθλιψη του παρελθόντος
Η Καλομοίρα φιλοξενήθηκε στη διαδικτυακή εκπομπή του Παντελή Τουτουντζή και προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής.
Καλομοίρα: «Τότε αναρωτιόμουν γιατί δεν έδεσα με τα παιδιά»
Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια που ήρθε από την Αμερική στην Ελλάδα, μίλησε για την κατάθλιψη του παρελθόντος, όταν ήρθαν στη ζωή τα δίδυμα παιδιά της.
«Έφερα στη ζωή τα δίδυμα το 2012, ενώ η κόρη μου γεννήθηκε το 2016. Στην αρχή που έπρεπε να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου, είχα κατάθλιψη. Και το έχω ξαναπεί. Κι όταν ήμουν έγκυος, είχα κατάθλιψη. Έκλαιγα γιατί έλεγα ότι δε θα κάνω στη ζωή μου αυτό που νόμιζα και θα πάρω άλλο δρόμο. Λατρεύω τα παιδιά μου και γι’ αυτό νιώθω άνετα να το πω. Γέννησα και ήμουν καταβεβλημένη. Όταν γέννησα, ήμουν λίγο καλύτερα, αλλά επειδή είχα και δίδυμα ήταν δύσκολα. Για τρία χρόνια δυσκολεύτηκα και δεν έδωσα με τα παιδιά αμέσως. Μου πήρε λίγο καιρό, γιατί και τα παιδιά ήταν πρόωρα…» ανέφερε η Καλομοίρα.
«Τότε αναρωτιόμουν γιατί δεν έδεσα με τα παιδιά… Χρειάζεται τον χρόνο σου… Περίπου για τρία χρόνια, έκλαιγα στην τουαλέτα μόνη μου. Με τα αγόρια μου βγήκε λίγο η μάνα μου. Μετά από μία ηλικία, έγινα η μαμά που ήθελα. Τώρα που μεγαλώνω, απολαμβάνω πιο πολύ την ηλικία που είναι τα παιδιά μου. Μιλάμε με τα αγόρια και με την κόρη μου» συμπλήρωσε.
The post Καλομοίρα: «Περίπου για τρία χρόνια, έκλαιγα στην τουαλέτα μόνη μου» appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...