Τελευταία νέα
Παραιτήθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ και από βουλευτής ο Γιώργος Καραμέρος Marseaux: Δέκα άλμπουμ που έχω πάντα μαζί μου Παραιτείται από βουλευτής ο Γιώργος Καραμέρος – Επιστρέφει την έδρα στον ΣΥΡΙΖΑ Ντόκος: Η αντίδραση Μητσοτάκη-Σφοδρή κριτική της αντιπολίτευσης για την παγίδα από τους Ρώσους φαρσέρ Πατέρας Ταμπάκης: Ο ιερέας που τρέλανε τα διεθνή μέσα με το «βυζαντινό metal» – «Η κιθάρα φτιάχτηκε από τον Θεό» [βίντεο] Η Hello Kitty κατακτά το Σικάγο με το μεγαλύτερο καφέ του κόσμου Ο Γεράσιμος Σιάσος νέος Πρόεδρος της Συνόδου Πρυτάνεων Δεν πείθουν: Προβληματισμοί για το κόμμα της Μ. Καρυστιανού Υπόθεση Ντόκου: Ο Τσουκαλάς ζητά έρευνα και πόρισμα – «Είναι ο αδύναμος κρίκος της Εθνικής Ασφάλειας» Μαρινάκης για τις επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: «H ανοχή είναι το λίπασμα της ανομίας» Υπό ελληνική παρακολούθηση αγγελοκαρχαρίας – Είναι από τα πιο απειλούμενα είδη καρχαριών παγκοσμίως Ο Γιώργος Καραμέρος παραιτήθηκε από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να υποστηρίξει την πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα
Libre.gr

“Καρφιά” Γεωργιάδη για Δένδια στην ΚΟ: “Κάποιοι θα πάνε και στη Σελήνη για να μη μιλήσουν”

Νέες αιχμές κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια άφησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη σημερινή (07.05.2026) συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, από την οποία δεν έλειψαν και οι αναφορές για υπουργούς που, όπως ειπώθηκε, δεν βγαίνουν μπροστά για να υπερασπιστούν το κυβερνητικό έργο.

«Κάποιοι θα πάνε και στη Σελήνη για να μη μιλήσουν», είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, φωτογραφίζοντας την απουσία του Νίκου Δένδια από τη συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, καθώς ο υπουργός Εθνικής Άμυνας βρίσκεται στην Πορτογαλία για επίσημη επίσκεψη. Ο υπουργός Υγείας, σε υψηλούς τόνους, υποστήριξε ακόμη ότι «δεν ιδρώνουν όλοι τη φανέλα», επαναφέροντας την εσωκομματική συζήτηση για το ποιοι υπουργοί σηκώνουν το βάρος της δημόσιας αντιπαράθεσης. Πρόσθεσε δε πως «κάποιοι υπουργοί βρίσκουν χρόνο να πάνε εκεί που μας βρίζουν και όχι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα», παραπέμποντας στην παλαιότερη παρουσία του υπουργού Άμυνας σε εκδήλωση της εφημερίδας «Δημοκρατία».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...