Τελευταία νέα
Αποκάλυψη Wikileaks: Ο Θάνος Ντόκος διέρρευσε στην Τουρκία κρίσιμη εμπιστευτική έκθεση Ν. Παπανδρέου: «Το Καστελόριζο αφορμή για ενιαία πολιτική για τους ακρίτες» Δημοσκόπηση Metron Analysis: Μακριά από την αυτοδυναμία η ΝΔ – Στο τραπέζι το σενάριο των 3 κομμάτων ΕΛ.Α.Σ: Αιχμές για την Πολιτική Προστασία από το κόμμα Τσίπρα μετά τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο Ωραιόκαστρο: Ενεργό μέτωπο στο εργοστάσιο ανακύκλωσης – Τοξικό νέφος μέχρι τη Θεσσαλονίκη ΚΚΕ: Η συνομιλία Ντόκου με τους Ρώσους φαρσέρ ανέδειξε τους κινδύνους της πολεμικής εμπλοκής, υποστηρίζει η Παναγιωτακοπούλου Ισχυρή δυναμική για επαγγελματικά ακίνητα και οικόπεδα – Οι δύο έρευνες που ακτινογραφούν την αγορά Μ. Ζαμπάρας στο “Π”: Η ώρα της μεγάλης προοδευτικής παράταξης «Σφυροκόπημα» ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη για «εργαλειοποίηση» της τραγωδίας, ακρίβεια και διαθφορά “Βόμβες” Σαμαρά κατά Κυριάκου Μητσοτάκη και Ντόρας Μπακογιάννη (Βίντεο) ΠΑΣΟΚ: Βολές κατά Μητσοτάκη για ακρίβεια, οικονομία και συντάξεις Ανάρτηση Καρυστιανού: «Το Ωραιόκαστρο μας στη Θεσσαλονίκη κατακάηκε»
Efsyn.gr

Κατάρ: Τουλάχιστον 13 νεκροί από την έκρηξη στη βιομηχανική ζώνη Ρας Λαφάν – Δεκάδες οι τραυματίες

Η έκρηξη σε ένα τεράστιο συγκρότημα επεξεργασίας φυσικού αερίου στο Κατάρ, η οποία χαρακτηρίστηκε ως ατύχημα από τις αρχές, προκάλεσε τον θάνατο 13 ανθρώπων ινδικής και πακιστανικής εθνικότητας και τον τραυματισμό άλλων 66.
Τον νεότερο, τραγικό απολογισμό ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Ενέργειας Σάαντ αλ Κάαμπι. Η έκρηξη ακούστηκε μέχρι την πρωτεύουσα του Κατάρ, Ντόχα.
Δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή κανενός μεταξύ των τραυματιών, διευκρίνισε ο Σάαντ αλ Κάαμπι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Πρόκειται, όπως δήλωσε ο υπουργός, για «ατύχημα και όχι δολιοφθορά ή εχθρική ενέργεια» που «δεν θα επηρεάσει καθόλου τις εξαγωγές μας προς τον υπόλοιπο κόσμο».
Η έκρηξη σημειώθηκε την Κυριακή στη βιομηχανική ζώνη Ρας Λαφάν, στις κεντρικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) του Κατάρ. Το Ρας Λαφάν αποτελεί τη μεγαλύτερη ζώνη παραγωγής υγροποιημένου φυσικού αερίου στο κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...