Σοβαρές καταγγελίες για φερόμενες παρεμβάσεις στη διαιτησία του ελληνικού μπάσκετ αφορούν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων και Εφήβων του 2020, σύμφωνα με υπόμνημα του διαιτητή Φ. Καλογερόπουλου.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του υπομνήματος, ο Γ. Μαυραγάνης φέρεται να ζήτησε να ευνοηθεί ο Προμηθέας, συνδέοντας το αίτημα με την προεκλογική περίοδο του Βαγγέλη Λιόλιου ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ.
Οι διοργανώσεις διεξήχθησαν στο κλειστό της Κοκκινιάς, στο Μαρούσι, με το Πανελλήνιο Παίδων από τις 29 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου και το Πανελλήνιο Εφήβων από τις 5 έως τις 8 Αυγούστου 2020. Στην ίδια καταγγελία γίνεται επίσης αναφορά σε αίτημα να νικήσει ο Παναθηναϊκός στο παιδικό πρωτάθλημα.
Σε κάθε περίπτωση, οι ισχυρισμοί του υπομνήματος δεν συνιστούν από μόνοι τους απόδειξη ότι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος ή εμπλοκή των προσώπων που κατονομάζονται.
πηγή: SportReport
Διαβάστε περισσότερα
Filathlos.gr
