Τελευταία νέα
Γερμανία: Χιλιάδες διαδηλωτές στην Ερφούρτη κατά του ακροδεξιού κόμματος AfD Επαναπροσέγγιση ΠΑΣΟΚ: Εξαιρετικά σοβαρό γεγονός η παρακολούθηση Κούλογλου με το λογισμικό Pegasus Εμφύλιος best seller Μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης του λιμενικού στην Σάμο – Ψάχνουν για τρεις αγνοούμενους μετανάστες Υπόθεση Θ. Ντόκου: Το Μαξίμου απαντά στις πολιτικές αντιδράσεις και στα ερωτήματα ασφάλειας των επικοινωνιών  Η ΕΛΑΣ καλεί τους πολίτες στην ψηφιακή της πλατφόρμα – «Μπες στο myelas.gr, υπέγραψε, γίνε μέλος» Καταγγελίες ΠΑΣΟΚ για fake news από σύμβουλο του Υπ. Υγείας – Στο επίκεντρο η τροπολογία για τα βαρέα Ρόδος: Νεκρή 82χρονη μετά από παράσυρση σε λαϊκή αγορά Νικόλας Φαραντούρης: Η απάντηση για την απόσπαση της συζύγου του με «επίδομα αλλοδαπής» 245.700 ευρώ στις Βρυξέλλες Διαδικτυακό κάλεσμα στους πολίτες από την ΕΛΑΣ για να γίνουν μέλη Washington Post: Το Ισραήλ σκόπευσε να δολοφονήσει Αραγτσί και Γκαλιμπάφ – Ειδοποίησαν οι ΗΠΑ το Ιράν
Vipnews.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχουν αρχίσει οι αϋπνίες και τα σερί»

Κατερίνα Καινούργιου: Η παρουσιάστρια του Alpha στις 3 Απριλίου έγινε για πρώτη φορά μητέρα, ολοκληρώνοντας την προσωπική της ευτυχία
Άυπνη δήλωσε το πρωί της Πέμπτης 14 Μαΐου η Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη της εκπομπής της, αφού έχουν ξεκινήσει και οι κολικοί της κόρης της και κάπως δυσκολεύεται να κοιμηθεί.
Κατερίνα Καινούργιου: «Στον απορροφητήρα την πηγαίνω προς το παρόν»
«Άυπνη! Έχουν αρχίσει… οι αϋπνίες. Έχουν αρχίσει τα σερί. Η Δάφνη γελάει, ναι καταλαβαίνεις ε; Τώρα αρχίζω και σας καταλαβαίνω που μου λέγατε «Ξέρεις οι πρώτες μέρες είναι πιο εύκολα», κι όταν αρχίζουν οι κολικοί… Και που είσαι όλη τη νύχτα από πάνω και λες «τώρα τι κάνω;». Στον απορροφητήρα την πηγαίνω προς το παρόν που μου λέγατε» είπε η παρουσιάστρια μέσα από την «Super Κατερίνα».
Η παρουσιάστρια του Alpha στις 3 Απριλίου έγινε για πρώτη φορά μητέρα, ολοκληρώνοντας την προσωπική της ευτυχία δίπλα στον Παναγιώτη Κουτσουμπή. Η μικρή Ξένια ήρθε στον κόσμο και η Κατερίνα Καινούργιου ζει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της!
«Έχω γυρίσει λίγο διαφορετική. Τι εννοώ; Νιώθω τόσο πλήρης… νιώθω τόσο ευλογημένη, νιώθω τόσο γεμάτη από αγάπη και όλα αυτά τα υπέροχα συναισθήματα, που νιώθω ότι έχω και μια διαφορετική νοοτροπία πια. Καταλαβαίνετε τι λέω; Μου λέγανε πολλές φορές οι φίλες ότι “θα γίνεις μαμά και θα δεις, οι προτεραιότητές σου θα είναι άλλες. Θα σε νοιάζουν άλλα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά στο τηλεοπτικό κοινό κατά την επιστροφή της στην Super Κατερίνα.
The post Κατερίνα Καινούργιου: «Έχουν αρχίσει οι αϋπνίες και τα σερί» appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...