Τελευταία νέα
Προεδρικό Μέγαρο: Πηγαδάκια για τις εκλογές, συζήτηση για τα γλυπτά, τις ηχηρές απουσίες και τον αθλητισμό Η Σαουδική Αραβία έπληξε στόχους των Χούθι στην Υεμένη Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή του Κάνγκουα φέρνει χρήματα στον Ερυθρό Αστέρα – Η Χαποέλ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης Τραμπ: «Μιλάμε με το Ιράν, αλλά ίσως δεν είναι έτοιμοι ακόμη για συμφωνία» Δεξίωση στο Προεδρικό: Τα πηγαδάκια των αρχηγών, οι απουσίες και τα χαμόγελα ΣΥΡΙΖΑ για εισαγγελική πρόταση Τριαντόπουλου: «Το μπάζωμα στα Τέμπη έγινε κατ’ εντολή Μητσοτάκη» Γαλλία: Τη συνδρομή του στρατού ζητά ο Μακρόν για τα πύρινα μέτωπα – Νέες εκκενώσεις κοντά στο Μπορντό [εικόνες-βίντεο] Αποκατάσταση Δημοκρατίας: Εντός του Προεδρικού Μεγάρου λόγω κακοκαιρίας – Ποιοι δίνουν το «παρών» Ασπρόπυργος – έκρηξη: “Πολύ πιθανό ένα βιομηχανικό ατύχημα μεγάλης έκτασης” Προεδρικό Μέγαρο: Οι αριστούχοι των Πανελλαδικών, η δασκάλα των Φουρνά και ο πιλότος του F-16 στους τιμητικά προσκεκλημένους Άνοιξαν οι ουρανοί στην Επίδαυρο: Διακόπηκε η παράσταση «Ειρήνη» στο αρχαίο θέατρο Ρένα Δούρου: «Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση»
Filathlos.gr

“Κλείδωσε” η άφιξη του Χατζηδιάκου για τον ΠΑΟΚ!

Στην τελική της ευθεία μπήκε η μεταγραφή του Παντελή Χατζηδιάκου στον ΠΑΟΚ.
Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη (16/07, 19:00) με πτήση από την Κοπεγχάγη για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του στους ασπρόμαυρους!
Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε έρθει συμφωνία τόσο με την πλευρά του παίκτη, όσο και με την ίδια την Κοπεγχάγη, ωστόσο είχαν καθυστερήσει οι τελικές εξελίξεις τα τελευταία 24ωρα.
Παρ’ όλα αυτά, ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια και στον ΠΑΟΚ περιμένουν τον 29χρονο στόπερ, που θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο για τρία χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...