Τελευταία νέα
Μάχη εφ’ όλης της ύλης στη Βουλή: Ο Μητσοτάκης προβάλλει μεταρρυθμίσεις, ο Ανδρουλάκης ανεβάζει τους τόνους Νίκος Ανδρουλάκης: Τι θα πει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο σκληρό μπρα ντε φερ στη Βουλή Βουλή: Ρυθμίσεις για υπαίθριο εμπόριο και επενδύσεις που υπάγονται σε καθεστώς κρατικών ενισχύσεων Μητσοτάκης: “Θεσμική φυγή προς τα εμπρός”-Απαντήσεις και συνταγματικές πρωτοβουλίες για τις διαχρονικές παθογένειες Βουλή: Σήμερα η συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών για το Κράτος Δικαίου Στη σκιά της περιπέτειας υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη η σύγκρουση Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή – Η πρόταση για αναβολή της συζήτησης και η απάντηση του Μαξίμου Ανδρουλάκης: Μετωπική σύγκρουση για ανάδειξη της προσωπικής ευθύνης Μητσοτάκη-Η στρατηγική στη σημερινή συζήτηση Το ιδεολογικό μανιφέστο Τσίπρα για τον πολλαπλασιασμό των δυνάμεων Αριστεράς και Κεντροαριστεράς Γιώργος Μυλωνάκης: Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για την κατάσταση της υγείας του – Παραμένει στη ΜΕΘ μετά τη ρήξη ανευρύσματος Βουλή: Στις 11 η συζήτηση για το Κράτος Δικαίου-Σύγκρουση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για υποκλοπές-ΟΠΕΚΕΠΕ-Λαζαρίδη Στη σκιά της περιπέτειας του Γ. Μυλωνάκη η συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου Παύλος Μαρινάκης για Γιώργο Μυλωνάκη: «Είναι δυνατός, σύντομα θα είναι κοντά μας»
Filathlos.gr

Κλειστή η κερκίδα των οργανωμένων του ΠΑΟΚ στο «Groupama Stadium»

Με απόφαση των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, η κερκίδα των φιλοξενούμενων στο γήπεδο της Λυών θα μείνει κλειστή την Πέμπτη (29/1).

Στο μυαλό της UEFA δεν υπήρχε καν η σκέψη περί αναβολής του αγώνα Λυών – ΠΑΟΚ. Έτσι, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στη σκιά της ανείπωτης τραγωδίας και της απώλειας επτά οπαδών του Δικεφάλου.
Ήδη, τα πρώτα πούλμαν στο άκουσμα της είδησης αποφάσισαν να επιστρέψουν στη βάση τους, δεδομένης της θλίψης που υπάρχει, με το παιχνίδι να μην υπάρχει στο μυαλό κανενός.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ όμως δεν έμειναν εκεί, καθώς με απόφασή τους, η κερκίδα των φιλοξενούμενων στο γήπεδο της Λυών θα μείνει κλειστή την Πέμπτη (29/1).

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...