Τελευταία νέα
ΑΕΚ: Λευκή ισοπαλία κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας – Στη Νέα Φιλαδέλφεια θα κριθεί η πρόκριση Η Λιβερία συνδράμει την ακροδεξιά πολιτική του Τραμπ: Θα δεχθεί έως 1.200 μετανάστες που απελαύνονται από τις ΗΠΑ Οι ΗΠΑ κλιμακώνουν τον πόλεμο κατά του ΔΠΔ: Επέβαλαν κυρώσεις στην πρόεδρο του Δικαστηρίου και σε ανώτερο λειτουργό Λέσβος: Διασώθηκαν πέντε άτομα μετά τη βύθιση ερασιτεχνικού σκάφους Δούρου-Παππάς-Πολάκης κοντά στην επανένωση με τους kasselistas! Τουρκοκύπριος πρώην ευρωβουλευτής ζητά συγγνώμη για τις δολοφονίες Ισαάκ και Σολωμού – Τι απαντά η κόρη του Ισαάκ Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο Συμφώνησαν Μπαρτσελόνα με Ρόδρι, ολοκληρώθηκε η πιο μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού Το νέο «ναυάγιο» μεταξύ ΗΠΑ – Ιράν και οι απειλές του Τραμπ στο Ομάν έφεραν άλμα στις τιμές του πετρελαίου ”Καραγκιοζιλίκια” και για τα ”σκουπίδια” οι ανακοινώσεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τα παράνομα ”θαλάσσια πάρκα” της Τουρκίας Κύπρος: Πνίγηκε 27χρονος στη Λεμεσό – Έπεσε από καταμαράν στη θάλασσα για να βρει το κινητό του «Βόμβα» Washington Post: Το Πεντάγωνο εξετάζει μείωση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στον Κόλπο
Efsyn.gr

Κρίση στην Ελπίδα της Καρυστιανού: Αποχωρήσεις στελεχών και καταγγελίες

Αστραπές, βροντές και μαύρα σύννεφα μαζεύτηκαν πάνω από τον ουρανό της Ελπίδας για τη Δημοκρατία, καθώς το νέο κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού από τον πρώτο κιόλας μήνα της ίδρυσής του βρίσκεται αντιμέτωπο με δυσάρεστες καταστάσεις.
Αποχωρήσεις επιφανών στελεχών που το είχαν στηρίξει εξαρχής, καταγγελίες για τη λειτουργία του, έκφραση απογοήτευσης για τα αρχικά πεπραγμένα και την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων είναι τα βασικά προβλήματα που έχουν ενσκήψει, ενώ και οι δημοσκοπήσεις έχουν αρχίσει να δείχνουν μια ανησυχητική κάμψη. Στην απάντησή της η Μαρία Καρυστιανού εξαπέλυσε πυρά, κάνοντας λόγο για λάσπη και συκοφαντία αλλά και για «πόλεμο πανταχόθεν» που δέχονται η ίδια και το κίνημά της, ενώ καταγγέλλει προσπάθεια «να μας (δια)σπάσουν» και να «σπείρουν τη διχόνοια».
Ειδικότερα, την αποχώρησή του από την Ελπίδα ανακοίνωσε ο Βασίλης Κοκοτσάκης, τεχνικός σύμβουλος οικογενειών θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, γνωστοποιώντας την απόφασή του μέσω ανάρτησης στο FB, ενώ εκτός κόμματος οικειοθελώς, διαμηνύοντας μάλιστα ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό, τέθηκε ο πτέραρχος εν αποστρατεία, Αθανάσιος Παπανικολάου. Από την πλευρά του, ο Βασίλειος Κοκοτσάκης καταγγέλλει ότι ο νεοσύστατος φορέας ακολουθεί έναν διαφορετικό δρόμο από εκείνον που ανέμενε και πίστεψε εντασσόμενος σε αυτόν, γι’ αυτό και αποχωρεί, ζητώντας μάλιστα συγγνώμη από τους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν.
Σε ό,τι αφορά τον έτερο αποχωρήσαντα, Αθανάσιο Παπανικολάου -σύμφωνα με πληροφορίες- υποστηρίζει ότι το κόμμα της κ. Καρυστιανού έχει μετατραπεί σε μια «περίκλειστη παρέα με καθοδηγητές πρώην στελέχη της Νίκης τα οποία δίνουν έναν τόνο ιδεολογικής και πνευματικής περιχαράκωσης» και ο ίδιος επιθυμεί πλέον να μην έχει καμία ανάμειξη.
Στα πρόσωπα που εμφανίζονται δυσαρεστημένα με τις προσδοκίες τους να διαψεύδονται συγκαταλέγεται ο γνωστός χρήστης των social media, Δημήτρης Σαββίδης, ο οποίος σε μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτησή του σχολίασε αναφερόμενος στο κόμμα Ελπίδα ότι «υπόσχεται πολλά και δεν πραγματοποιεί μέχρι τώρα τίποτα», ενώ τα κορυφαία στελέχη του «έχουν χρόνο για να κάνουν βίντεο σε τσιπουράδικα, σε καφενεία, σε δρόμους της Ρωσίας αλλά δεν έχουν χρόνο να μιλήσουν για τα απίστευτα σκάνδαλα μόλις των τελευταίων πέντε ημερών».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...