Τελευταία νέα
Σκληρή αντιπαράθεση Γεωργιάδη-ΠΑΣΟΚ για την επίθεση στην Πόπη Παπανδρέου Ο Ντίλιαν του Predator και ο Ντίλαν του Μητσοτάκη… Η Μαρία Καρυστιανού μετακομίζει στο Κολωνάκι Τηλεδιάσκεψη ηγετών για τα Στενά του Ορμούζ την Παρασκευή- Θα συμμετέχει και ο Μητσοτάκης Χαρίτσης: «Θλιβερός, μόνος, αδύναμος» – «Τόσο πειστικός όσο το πτυχίο του Λαζαρίδη» Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΚΟ της ΝΔ ο Μαρκόπουλος- Αντικαθιστά Λαζαρίδη Νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ο Δημήτρης Μαρκόπουλος Άδ. Γεωργιάδης: Αμερικανίδα συγκρίνει το σύστημα υγείας των ΗΠΑ με το ΕΣΥ και γκρεμίζει όλους τους μύθους Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος και επίσημα νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΚΟ της ΝΔ στη θέση του Μακάριου Λαζαρίδη ΝΔ: Νέος εκπρόσωπος της ΚΟ ο Δημήτρης Μαρκόπουλος Μητσοτάκης: Κατήγγειλε απόπειρα «δολοφονίας» Μυλωνάκη από το Documento -Τι απαντούν Βαξεβάνης, Φάμελλος Στρίμωξε ο Ανδρουλάκης τον τραγικό Μητσοτάκη: Απατηλά όνειρα ότι θα μείνετε πρωθυπουργός, ένα σχόλιο για τον εκβιασμό Ντίλιαν θα κάνετε;
Tennis24.gr

Κροατία: Λύγισε στον τελικό ο Γελαδάρης

Ο Οδυσσέας Γελαδάρης, μαζί με τον Αμερικανό Μάικλ Σάβανο έδωσαν μεγάλη μάχη ωστόσο δεν κατάφεραν να κατακτήσουν τον τίτλο στο διπλό στο 300άρι ITF Junior τουρνουά που διεξάγεται στο Βσαρ της Κροατίας.
Στον τελικό, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, αν και δεν ήταν στο πρόγραμμα της ημέρας, Γελαδάρης και Σάβανο ηττήθηκαν από τους Νο3 του ταμπλό, Βαλεντίν Γκονζάλεθ-Γκαλίνο (Ισπανία) και Γιάν Σάντζικ (Πολωνία), με 6-3, 6-3 χάνοντας τις περισσότερες μάχες στους decider points. 
Θυμίζουμε ότι οι δύο παίκτες και Νο5 του ταμπλό, είχαν κερδίσει στον ημιτελικό, λίγες ώρες νωρίτερα, τους Ούγγρους Μαρσέλ Κόβακς και Ίστβαν Ντάμιαν Μόκαν.
Για τον 17χρονο παίκτη του Παναγιώτη Λαμπρόπουλου, αυτός ήταν ο πρώτος τελικός τη φετινή σεζόν στο διπλό, ο δεύτερος σε 300άρι τουρνουά, μετά από εκείνον στη Σερβία τον Αύγουστο του 2025, αλλά και ο 10ος ITF συνολικά. 
Ο νεαρός Έλληνας τενίστας του ΑΟΠ Φαλήρου ολοκλήρωσε μια εβδομάδα, η οποία ξεκίνησε άσχημα, με την εγκατάλειψη στην πρεμιέρα του (στο μονό) λόγω τραυματισμού και τελείωσε με τη συμμετοχή του στον τελικό του διπλού.
Επόμενος σταθμός για τον Γελαδάρη το 500άρι τουρνουά του Καΐρου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 6-13 Απριλίου. 
BOYS SINGLES DRAW | BOYS DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-1h)
The post Κροατία: Λύγισε στον τελικό ο Γελαδάρης appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...