Τελευταία νέα
Μητσοτάκης για συντριβή Phantom: Διάχυτη η θλίψη για τους δύο πιλότους – Η Πολιτεία θα σταθεί δίπλα στους συγγενείς Το ημερολόγιο των μέτρων της ΔΕΘ: Οι δικαιούχοι, τα ποσά και οι ημερομηνίες ΔΕΘ: Αναλυτικά όλα τα μέτρα για δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους, αγρότες, ελ. επαγγελματίες, οικογένειες Ανδρουλάκης για συντριβή Phantom: Συγκλονισμένη η χώρα από την τραγική απώλεια των δύο χειριστών  ΔΕΘ-Μητσοτάκης: Μόνιμο επίδομα Χριστουγέννων 500 ευρώ σε 720.000 δημοσίους υπαλλήλους Συνεχίζεται η κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Ο στρατός των ΗΠΑ λέει ότι έπληξε τρία ιρανικά πετρελαιοφόρα Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ ΔΕΘ-Μητσοτάκης: Όλα τα νέα μέτρα – Ποιοι κερδίζουν και τι αλλάζει Μητσοτάκης για τραγωδία στην Τανάγρα: Θα σταθούμε δίπλα στους συγγενείς των πιλότων Φωτογραφίες από το κατάμεστο Βελλίδειο στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο της 90ης ΔΕΘ Δούρου για Τανάγρα: «Η 5η Σεπτεμβρίου αποτελεί μαύρη ημέρα για την ΠΟ, είθε να μην επαναληφθεί ποτέ» LIVE η ομιλία Μητσοτάκη στην 90η ΔΕΘ: Επίδομα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, μηδέν φόρος στους αγρότες ως 20.000 ευρώ
Libre.gr

Κυβερνητικές πηγές για Ανδρουλάκη: Μετεξελίσσεται σε “πράσινη Ζωή”

Επίθεση κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη εξαπέλυσε η κυβέρνηση, μετά την έντονη αντιπαράθεση που σημειώθηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Κατά τη συνεδρίαση, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε απέναντι από τον διοικητή της ΕΥΠ, Θεμιστοκλή Δεμίρη, θέτοντας ζητήματα που σχετίζονται με την υπόθεση των παρακολουθήσεων και τη λειτουργία της υπηρεσίας.

Κυβερνητικές πηγές σχολίαζαν ότι: «Σήμερα το ΠΑΣΟΚ απέδειξε ότι υπάρχει όλο και πιο κάτω στον κατήφορό του, διαρρέοντας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε δημοσιογράφους διάλογο – προϊόν κοπτοραπτικής από μία απόρρητη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής των Ελλήνων».

Οι ίδιες πηγές πρόσθεταν ότι «πέραν την ποινικής διάστασης της ανωτέρω πράξης, είναι εξοργιστικό το γεγονός ότι ο φερόμενος διάλογος αφορά τον εν ενεργεία Διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, έναν σοβαρό και έμπειρο διπλωμάτη, ο οποίος αυτή τη στιγμή χειρίζεται νευραλγικής φύσεως ζητήματα για την εθνική ασφάλεια».

Και σημειώνουν: «Μάλιστα, ο κ. Ανδρουλάκης έφτασε στο σημείο να απειλεί τον Διοικητή της ΕΥΠ ότι θα στραφεί νομικά εναντίον του. Γεγονός, όπως λέει ο ίδιος, «πρωτοφανές στα ελληνικά και ευρωπαϊκά χρονικά».

Οι κυβερνητικές πηγές καταλήγουν: «Είχαμε κατηγορήσει το ΠΑΣΟΚ ότι έχει μετατραπεί σε «πράσινο ΣΥΡΙΖΑ». Σήμερα ο κ. Ανδρουλάκης μετεξελίσσεται σε «πράσινη Ζωή».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...